Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам пред 2 сезони го величеа на велико само што имаше проблеми со темперамент во смисла тешка будала...е сега шо како се случи не знамПрегледај го приврзокот 230451
Фали уште едно here we go!!! Не сум го гледал каков играч е, али неможе да биде полош од Де Шиљо... Right?![]()
Tezok kreten e ovoj Kurzawa, Orie tip na igrac. Fudbalski za De Siljo e Marselo, ama ima golemi problemi so disciplinata. Ako go sredi nekako toa sekako Juve dobiva so razmenava poso De Siljo e sramoten lik.Прегледај го приврзокот 230451
Фали уште едно here we go!!! Не сум го гледал каков играч е, али неможе да биде полош од Де Шиљо... Right?![]()
Прегледај го приврзокот 230451
Не си единствен шо го нема гледано.
Прегледај го приврзокот 230508
Добро бе, шо се дешава со управата на тимов?
Алегри не ќутеше баш ама окЕпа управата сака тренерот да ја врши само тренерската работа во екипата и да не се меша во трансферите... така функционирале одсекогаш работите во Италија барем. Несакаат да бидат како во Англија каде тренерот доставува листа на играчи кои ги сака во тимот, а менаџментот е должен тие желби да му ги исполни.
Конте не ќутеше и затоа летна од клубот, Алегри ќутеше по овие прашања затоа и секогаш имаше поддршка од управата, а еве гледам дека и Сари не се буни многу, си ја гледа работата.
А и вака и така Јувентус има екипа за да состави комотно 2 тима, такада барем засега сеуште се добри во она што го работат.
То дека така функционирале работите во Италија воопшто не е точно. Уствари не е до државата, туку тимот колку е сериозен, а во сериозен тим има комуникација меѓу менаџментот и тренерот, што е потребно од играчки кадар, дали и колку е изводливо, еден куп фактори.Епа управата сака тренерот да ја врши само тренерската работа во екипата и да не се меша во трансферите... така функционирале одсекогаш работите во Италија барем. Несакаат да бидат како во Англија каде тренерот доставува листа на играчи кои ги сака во тимот, а менаџментот е должен тие желби да му ги исполни.
Конте не ќутеше и затоа летна од клубот, Алегри ќутеше по овие прашања затоа и секогаш имаше поддршка од управата, а еве гледам дека и Сари не се буни многу, си ја гледа работата.
А и вака и така Јувентус има екипа за да состави комотно 2 тима, такада барем засега сеуште се добри во она што го работат.
Tezok kreten e ovoj Kurzawa, Orie tip na igrac. Fudbalski za De Siljo e Marselo, ama ima golemi problemi so disciplinata. Ako go sredi nekako toa sekako Juve dobiva so razmenava poso De Siljo e sramoten lik.