- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Земете го ракитиќ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он може само Интер индиректно да го препороди, да ве претицаат со 15 бода у Серија А.
Земете го ракитиќ![]()
Признавам не сум го гледал, ама и вие мислам не го имате ракитиќ гледано. Како и да е, јас ќе сум среќен само да го нема кај нас, Бернардески и не мора да доаѓаOcigledno ne ste go gledate Bernardeski
Inace utakmicava laganica trening.
Коа ке треба да бркате пак лш негатива, ке ве видам цел фан клуб што ке викате коа од Шчесни ке иде до Киелини од Киелини до Ракитич и таман ке има продор за некоја добра топка за Кикица и следните 2 секунди ја глеаш назад до Шчесни.Nema sansi da e polos od Bernardeski.
Ако е до то ниво немора го имаме МатуидиКоа ке треба да бркате пак лш негатива, ке ве видам цел фан клуб што ке викате коа од Шчесни ке иде до Киелини од Киелини до Ракитич и таман ке има продор за некоја добра топка за Кикица и следните 2 секунди ја глеаш назад до Шчесни.![]()
Коа ке треба да бркате пак лш негатива, ке ве видам цел фан клуб што ке викате коа од Шчесни ке иде до Киелини од Киелини до Ракитич и таман ке има продор за некоја добра топка за Кикица и следните 2 секунди ја глеаш назад до Шчесни.![]()
Па овој е тиња кај нас, Ракитич е тиња кај нив, правиме рокада и го молиме бога да се погоди како ПирлоOd druga strana mnogu me interesira kako ke brkate LS negativa so Bernardeski,ozbilno ne znam kolku go imate gledano deckovo.