Дечаци бе, а со Пјаца шо се деси ? Нели му заврши позајмицата у Фиорентина? Уште не сум сретнал вест дека е продаден или позајмен.. а у состав нема шанса да припари...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечаци бе, а со Пјаца шо се деси ? Нели му заврши позајмицата у Фиорентина? Уште не сум сретнал вест дека е продаден или позајмен.. а у состав нема шанса да припари...
То јасно ама пак мора да му крева цена, не ќе речи за кур дека не го биваАма вика меѓу најдобрите тројца напаѓачи во светот дека е, не во Јуве![]()
Дел е од Јуве. Ги полна припремите Добар бил и пак лигаментите ојдоја..штетаДечаци бе, а со Пјаца шо се деси ? Нели му заврши позајмицата у Фиорентина? Уште не сум сретнал вест дека е продаден или позајмен.. а у состав нема шанса да припари...
A се смеевме на Алегри, незнам Шиљо и Кедира имаат некој врски во клубов , друго објаснување нема. Сари ко што гледам не одлучува ншто само марионета обична ќе биде и тоа е. Ја отвараме сезонава а веќе нервозиМатуиди, Кедира за вистински Сари-бол![]()
Зошто да не победиме? Поради која атмосфера? Очекувате од прв ден да ги клај, прва постава Де Лигт, Рабио, Ремзи (уште се опоравува), Данило?A се смеевме на Алегри, незнам Шиљо и Кедира имаат некој врски во клубов , друго објаснување нема. Сари ко што гледам не одлучува ншто само марионета обична ќе биде и тоа е. Ја отвараме сезонава а веќе нервози, со составов и атмосферата во тимов се мислам дека нема да победиме ама ајде да не кобам, нека не изнанадат.
Што да бидеме реални? Искрено не ти е скурчено веќе при вакви играчи да го гледаме Кедира, Шиљо па и Матуиди? Нели требаше офанзивно да играме, ај баш да видиме на што ќе личиме со дуо трио.Зошто да не победиме? Поради која атмосфера? Очекувате од прв ден да ги клај, прва постава Де Лигт, Рабио, Ремзи (уште се опоравува), Данило?
За Дибала ќе сватам ама дајте бидете малце реални.
Прв натпревар е, сакам да видам се како ќе изгледа на терен. Криво ми е за Дибала другите избори ми се разбирливи. Мора да имаме победнички старт тоа е најбитно за сите плус нареден меч е со Наполи.Што да бидеме реални? Искрено не ти е скурчено веќе при вакви играчи да го гледаме Кедира, Шиљо па и Матуиди? Нели требаше офанзивно да играме, ај баш да видиме на што ќе личиме со дуо трио.
Најверојатно после паузата заедно со Сари ќе се вратат.Кога ќе биде во комбинација Ремзи?