Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сари сигурно подумрел кога ја виде играва...

Ako go cuvaa za so napoli bar ke go stavea 15 min da se aklimatizira na pocetok na sezonava.. ne mi mirisa na arno, so sila go brkaat.. kopilinja... daj neka unre kvardado tipscot u 78 min vo obid da napri finta se samopovredi, moron...

IMG_20190825_120524.jpg

IMG_20190825_121243.jpg

The way Matuidi runs man...my goodness, he’s designed for handball not football.

Paratici: "Dybala being on the bench is not a situation related to the market."

Paratici: "Icardi ? We are happy with the attackers we have..."

Сари сигурно подумрел кога ја виде играва...
Во првото бевме доста добри и после голот не се повлековме, во второто ни падна газот очекувано 4 се пожалија на грчеви. Ме нервира ситуацијата со Дибала

Се шпекулира ли нешто кај вас за Ракитич?

Се шпекулира ли нешто кај вас за Ракитич?
Сте го нуделе за Емре Џан , Паратичи одбил. Исто и ПСЖ го нуделе Ди Мариа за Џан исто одбиено . Извор Раи ...

Сте го нуделе за Емре Џан , Паратичи одбил. Исто и ПСЖ го нуделе Ди Мариа за Џан исто одбиено . Извор Раи ...
Ние сме го нуделе или вие на нас?
На нас не ни требаат везњаци, имаме 9... ни требаат пари за Нејмар :)

Нема логика некако да даваш 25 годишен за 33 годишен играч.
Пологично е другите да го нудат постариот за помлад, и некој $$$ плус.

Нема логика некако да даваш 25 годишен за 33 годишен играч.
Пологично е другите да го нудат постариот за помлад, и некој $$$ плус.
Сите ви ја знаат трансфер политиката, мислам дека нема да помине.
Како прво, Ракитич е 31 година, а не 33 како што викаш ти.
Второ, праиме муабет за Ракитич, човекот кој 5 сезони е стандарден првотимец во Барселона, значи не во Гетафе, човек кој има освоено се.
И трето, зошто би го Барса менувала за Џан кога нема потреба од него?

Ќе видиме уште некој ден, кој е во право. А искрено не верувам Јуве да одбие понуда за Ракитич, а тоа да е замена за Џан кој не е ни првотимец кај вас.
Ракитич после Пјанич би бил најдобриот везњак кај вас. Комотно може да игра уште 3 сезони на високо ниво во италијанската лига.

Јас = :facepalm:
Го мислев и бев прилично сигурен дека е 86, па не се ни обидов да проверам.
Мање битно.

Второ, праиме муабет за Ракитич, човекот кој 5 сезони е стандарден првотимец во Барселона, значи не во Гетафе, човек кој има освоено се.
И трето, зошто би го Барса менувала за Џан кога нема потреба од него?

Ќе видиме уште некој ден, кој е во право. А искрено не верувам Јуве да одбие понуда за Ракитич, а тоа да е замена за Џан кој не е ни првотимец кај вас.
Ракитич после Пјанич би бил најдобриот везњак кај вас. Комотно може да игра уште 3 сезони на високо ниво во италијанската лига.
Според италијанските медиуми вие сте го понудиле Ракитич за Џан. И ние имаме 100 средњаци.

Кедира бе брат ќе го трампаме ете - Стандарден првотимец, освојувач на ЛШ, Светско првенство. 1000 титули со ред.

Чудно сите ни ја знат, кој не професионалци не водат.... Цц

Можно е Демирал да го дадеме во Милан а Ругани да остане, со што само заслужил незнам ,и тој а и многу други, решавај се од добрите играчи а оставај ги аматериве. Наместо да ги форсираат Демирал и Де Лигт они ќе разговарале да го даваат во Милан. Ќе се вклучи pause mode сезонава кај многу фанови :).

Ако го дадат Демирал, и го остават Ругани кој моментално ни од дома не го сакаат, значи дека ептен заебаа работа оваа година со продажбите... само Кеан и Кансело ги дадоа, што рака на срце беа добри прошлава сезона.

Juventus prefer to sell Rugani to Roma over Demiral to Milan. New contacts between Juve and Roma expected tomorrow. [Di Marzio]

Demiral will stay at Juventus. (Romeo Agresti via @JuveFanInfoFR)

Сари најверојатно ќе биде на клупа за мечот против Наполи,се опоравувал побрзо од предвиденото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom