Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дечаци бе, а со Пјаца шо се деси ? Нели му заврши позајмицата у Фиорентина? Уште не сум сретнал вест дека е продаден или позајмен.. а у состав нема шанса да припари...

Дечаци бе, а со Пјаца шо се деси ? Нели му заврши позајмицата у Фиорентина? Уште не сум сретнал вест дека е продаден или позајмен.. а у состав нема шанса да припари...

Со таа историја на повреди, не е ни чудо што нитуеден тим не го бара... ваљда ќе седи во Јувентус до крај на договорот и потоа ќе замине како слободен играч, а и онака не зема голема плата.

Инаку денес МОРА да застане Џиџи меѓу стативите, последен настап ќе му биде на Енио Тардини.... ако го стават Шчезни стварно ќе се разочарам.

Ама вика меѓу најдобрите тројца напаѓачи во светот дека е, не во Јуве :D
То јасно ама пак мора да му крева цена, не ќе речи за кур дека не го бива :D

Giovanni Martusciello’s brother says that no player has impressed Sarri more than Sami Khedira during the pre-season. [Il Bianconero]
Автоматски споено мислење:

Дел е од Јуве. Ги полна припремите Добар бил и пак лигаментите ојдоја..штета

:pipi:

69579317_10157756730003714_6260087083583406080_n.jpg

Матуиди, Кедира за вистински Сари-бол (y)

Матуиди, Кедира за вистински Сари-бол (y)
A се смеевме на Алегри, незнам Шиљо и Кедира имаат некој врски во клубов , друго објаснување нема. Сари ко што гледам не одлучува ншто само марионета обична ќе биде и тоа е. Ја отвараме сезонава а веќе нервози :D, со составов и атмосферата во тимов се мислам дека нема да победиме ама ајде да не кобам, нека не изнанадат.

A се смеевме на Алегри, незнам Шиљо и Кедира имаат некој врски во клубов , друго објаснување нема. Сари ко што гледам не одлучува ншто само марионета обична ќе биде и тоа е. Ја отвараме сезонава а веќе нервози :D, со составов и атмосферата во тимов се мислам дека нема да победиме ама ајде да не кобам, нека не изнанадат.
Зошто да не победиме? Поради која атмосфера? Очекувате од прв ден да ги клај, прва постава Де Лигт, Рабио, Ремзи (уште се опоравува), Данило?

За Дибала ќе сватам ама дајте бидете малце реални.

Зошто да не победиме? Поради која атмосфера? Очекувате од прв ден да ги клај, прва постава Де Лигт, Рабио, Ремзи (уште се опоравува), Данило?

За Дибала ќе сватам ама дајте бидете малце реални.
Што да бидеме реални? Искрено не ти е скурчено веќе при вакви играчи да го гледаме Кедира, Шиљо па и Матуиди? Нели требаше офанзивно да играме, ај баш да видиме на што ќе личиме со дуо трио.

Кога ќе биде во комбинација Ремзи?

Што да бидеме реални? Искрено не ти е скурчено веќе при вакви играчи да го гледаме Кедира, Шиљо па и Матуиди? Нели требаше офанзивно да играме, ај баш да видиме на што ќе личиме со дуо трио.
Прв натпревар е, сакам да видам се како ќе изгледа на терен. Криво ми е за Дибала другите избори ми се разбирливи. Мора да имаме победнички старт тоа е најбитно за сите плус нареден меч е со Наполи.

Кога ќе биде во комбинација Ремзи?
Најверојатно после паузата заедно со Сари ќе се вратат.

Абе ајде нека се ебат да ми јадат курот фаќат Куадрадо влегува за Коста, Дибала на клупа. Куадрадо бе наместо Дибала да си умриш онака внатре во себе полека.. Хк пу

Александро најдобар штета со Матуиди шо си има работа лево.

Роналдо, дури не дај гол, Дибала нема да влези.

Позитива е тоа што псоле голот продолживме да напаѓаме друго очигледно треба време.

И Берна влезе пред Дибала. Фацата на Дибала кажува се, јас да сум ќе запнам за во Интер да одам ќе се посерам од голој давање и ќе славам ама онака со ќеф дресот ќе го земам и ќе го 'клецкам' на сред Алианц стадионот. Да ми јадат курот мадиња и се пичка му матер неспособна никаква.

Единствено ЕДИНСТВЕНО ако го чуват Дибала за со Наполи бидејќи ни Де Лигт, Данило, Рабио итн не влегоа да играат. Само поради то. Клошари...

Ама неее Алегри го нејќеше Дибала го бркаше зато е цела работа, Алегри ги искара сите в соблекувална.

Матуиди и Кедира миленичињата на Алегри биле..

Последно уредено:
ПостАлегриев стрес дисордер се дешава.

p.s. Со вакви формации фудбалот може да биде само лански. А за лански фудбал, зошто избраа разделба со Алегри?

Последно уредено:
“Dybala on the bench has nothing to do with the bench. He is a great Number 10 for Juve, we’re happy he is with us,” the director of sport told Sky Sport Italia

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom