Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
------CR7------------DYBALA---------COSTA--
------------------------------------------------------
--------MATUIDI-----PJANIC--------CAN---------
----------------------------------------------------------
MARCELO--CHIELINI--GODIN--CANCELO
---------------------------------------------------------
------------------------PERIN-------------------------

Not bad at all :kafence:
Pa ako dojdat ovie dvajca sigurno kje ja imate najjakata odbrana vo svetot, ne go racunam Kanselo. Najdobar lev bek na svetot, centralnite world class. :D

Никој гледам не пиша дека го напуштивме Виново и дека од оваа сезона тренираме во новиот тренинг комплекс кој е дел од Juventus Village проектот ако не се лажам :)

adf.JPG.527b0eff4e6610c11cbac5ca147f9482.JPG

Добредојде Роландо.
Добро ве наијдоф домаијќине.

Juventus sacrificed 6 mil a year in their deal with Adidas in exchange of letting them get all the revenues from jersey sales at the 4 Juve stores in Italy and online. Adidas makes money from jerseys sold in Adidas outlets over the world

Замислете од еден Крос, Модриќ и Ковачиќ, сега топки у празно да му дели Стураро... па никад топка нема да фати, џабе фрлени 100 милиони :(

Замислете од еден Крос, Модриќ и Ковачиќ, сега топки у празно да му дели Стураро... па никад топка нема да фати, џабе фрлени 100 милиони :(
:pos: е да сибеш векот ме насмеа посабајле

Значи ова ако се деси еве незнам... :cuc: Ањели полека но сигурно чекори по истите патеки како Џани Ањели, што ти се способни луѓе.

Ањели, Зизу, Недвед, Паратичи, Марота... дрим тим :icon_mrgr:

20180717_153206.png

Значи ова ако се деси еве незнам... :cuc: Ањели полека но сигурно чекори по истите патеки како Џани Ањели, што ти се способни луѓе.

Ањели, Зизу, Недвед, Паратичи, Марота... дрим тим :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 194102
Целата екипа на Реал ли ке вземете? Мислим, дека Аниели ке трансферира и Перес во Jувентус.

Целата екипа на Реал ли ке вземете? Мислим, дека Аниели ке трансферира и Перес во Jувентус.

1) Од Реал го земавме само Роналдо, а не сите 23 играчи на располагање.

2) Моментално, значи во овој момент Зидан ама баш ништо не го врзува за Реал... да беше оваа вест пред 1 месец па можеше да глумиш лудило.

3) Одјеби од темава, овде не доаѓаш да дискутираш, туку да провоцираш... ебати butthurt персоната.[DOUBLEPOST=1531855418][/DOUBLEPOST]
Што ли се случувало во Мадрид?

Прашај го Obi4am_Bulgaria, он е Флорентино Перез за сиромашни :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom