Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
не бе зашто да се продаде супер е си лапа по 4.5м за 3та постава 3-4 утакмици годишно против кротоне спал и бене е одличен

не бе зашто да се продаде супер е си лапа по 4.5м за 3та постава 3-4 утакмици годишно против кротоне спал и бене е одличен
За толку голема плата има Маркисио?

Two days after the signing of Cristiano Ronaldo by Juventus became official, his former teammates at Real Madrid continue to say goodbye to Portuguese through social networks. This Thursday who has sent a message through Instagram has been Marcelo. This is the message from the Brazilian side to Cristiano Ronaldo .

"Who would say, eh, Cris! It's time to say until later ... I swear I did not imagine that day would come! But nothing in this life is forever, I hope you are very happy in your new journey.

It was almost ten years at your side, 10 years of joy, good football, victories, defeats and wonderful moments . I learned a lot from you, your dedication is the strangest thing I saw in an athlete.

Everything good for you and your family!

I will miss our talks before the games when you get the results and before the finals you reassured us with your experience and love with the youngest ones!

I am proud to have played with you, not because you are the best player but because of who you are.

When I stop playing I will sit at the bar to have a beer, tell several stories and show all our photos.

Say goodbye, # M12. "

Не ми е јасен Алегри зошто толку го закова Маркисио за клупа, имаше повреда да, али можеше барем да го става во ротација, и онака немаше секој натпревар да игра...а он повеќе шанса на Стураро инвалидот му даваше...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

По 100 евра ако биле, аутоматски 52 милки ќар за 1 ден...

По 100 евра ако биле, аутоматски 52 милки ќар за 1 ден...
така да одеа чисти приходите на клубовите од десовите , сигурно дека Реал веќе ќе ги имаше купено Нејмар, Мбаппе , Азар, Кејн, Салах и уште 2-3ца... за по 3-400милки од играч :D

Кансело ја зема 20ката,која претходно ја носеше Пјаца.Очигледно ќе го продаваат или ќе го дадат на позајмица Марко, најверојатно во Фиорентина,бар по шпекулациииве.
37049949_2338555622838320_4745581168613654528_n.jpg

Денес е презентацијата на Калдара

37056720_1848644471890146_8977690531609968640_n.jpg

Роналдо со приватен хеликоптер ја напушти Гејција, ќе оди да ги спакува куферите од Мадрид, и веќе утре или задутре ќе биде во Торино. Понеделник е на медицински тестови.

Нема да има преставување пред полн стадион какошто се најавуваше, туку стандардната процедура како и секој друг играч на Јувентус... прес пред новинарите.[DOUBLEPOST=1531501267][/DOUBLEPOST]@Viksa.LAL se queda :icon_lol:

20180713_185955.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom