Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И сеа демек „знаевме ќе биде незгодно, се борат за опстанок, ќе пружат отпор бла бла бла.
К*р од отпор да јадат!

И сеа демек „знаевме ќе биде незгодно, се борат за опстанок, ќе пружат отпор бла бла бла.
К*р од отпор да јадат!
Секогаш следат такви оправдувања после ментално ретардиран кикс. Демек за опстанок се бореле, гризеле на терен. Абе екипа која е послаба 17 класи од тебе ако сака и кур нека гризе, не може да ти извади пораз помал од 2-3 разлика.

Секогаш следат такви оправдувања после ментално ретардиран кикс. Демек за опстанок се бореле, гризеле на терен. Абе екипа која е послаба 17 класи од тебе ако сака и кур нека гризе, не СМЕЕ да ти извади пораз помал од 2-3 разлика.

:D

Пораз во недела и отиде чорба сезонава.

Од готово вересија си правиме, со Спал и Кротоне играме нерешено. Наместо сега да си имавме обезбедено титула сега вака...

Да не заборавиме дека гостуваме на Интер и Рома до крајот. Во недела мора да се игра на победа, ако играме било што друго заслужуваме казна.

Мораше да го тепаат ебаниот Кротоне,па макар и на мускули.Кур да бричи Алегри со измениве,не знам што толку му згреши Маркизио да го извади во 65та.Далеку постабилно игравме со него отколку со Бентанкур кој 100грешки напраи позади.И зошто воопшто почна со Стураро во тим,дечкото не знае кај тера,со топка не може да се состави.Катастрофа,премногу лежерно,млитаво и без воља.

Наместо да задржат разликава со Наполи,нека се козат сеа во недела, си ставија непотребен притисок на неколку кола до крај каде гостуваме во Рим и Милано.

Просто е неверојатно колку тренеров НЕМОЖЕ да ги мотивира играчите со вакви скапани екипи. СПАЛ и Кротоне многу ќе не коштаат.
Друго, Стураро и Бентанкур не се Јуве материјал. Овој вториов можеби во иднина ќе биде ако убаво си ја развива кариерата, али сега за сега не е...143567 грешки направи откако влезе.
Маркизио :( што толку си му згрешил на Глобил па ваков третман да добиваш?

0 од натпревар, 0 од карактер, 0 од игра, тотално сум разочаран.

До крај играме уште со Наполи, Интер и Рома. Ако ги тепаме првиве ќе одиме на 7+ , али ако заебеме нешто, е ондак ќе биде леле мајко...

Juventus: Have conceded 11 of their 19 Serie A goals this season against teams currently in the bottom half of the table and five against the teams currently occupying the bottom three

Според Скај...

31113803_1743609672393627_503515867262321156_n.jpg

Асамоа :popce:

Тие не се у најдобра форма, а и ние не сјаеме многу у последно време, но мора да се искористи домашниот терен и фактот што тие немаат победа во Торино одкога е изградена Алијанц Арената. Ако тепаме и се отцепиме на 7+, ондак 95% е освоено Скудетото, затоа вечер играчите нека не се заебаваат како против СПАЛ и Кротоне, а Алегри нека не глуми Конфучие на клупата, нека удрат на најјако и нека го земаат трофејот.

Првпат сезонава го имаме на располагање целиот напад од прв до последен: Игуаин, Дибала, Манџукиќ, Квадрадо, Коста, Бернардески

:shok2:

Ризичен потег ми е Хеведес искрено. Заслужи Лихштајнер да игра на најважниот меч во Серија А сезонава.

Сандро освен ако има некој физички проблем, колку и сезонава да е критикуван за Асамоа е Роберто Карлос. Не ми се допаѓаат бековите, ама ајде белки има идеја Алегри што прави.

Sto e toa crvenoto na glava kaj site

На лице. Прочитав дека се работи за "Стоп за насилство врз жените"[DOUBLEPOST=1524425534][/DOUBLEPOST]Она тактикана глупа у пичку матер иди иди врати назад, Асамоа гојдоно со фацана ка да му гаселе пожар со шрафцигер е толку прост и неумешен у пас тоа е нешо невидено. Марио Факинг РУи е Мајкон у најбољи године абе ке ти ебем ја глупа формација у дупе

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom