Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас бев од тие што викаа дека Алегри го даде максимумот во Јуве и време е за смена ама скоро го сменив ставот. Мислам дека ни треба нова средина, од барем двајца класа играчи не просеци. Реално кој од средината на Јуве би играл стартна постава во Реал или Барса па и Баерн? Самото ова го дава одговорот зошто на јак меч Јуве е 60 посто од времето потиснат и има 5 пати помалку додавања од противникот. Едноставно немаат играч кој би ја контролирал играта рутинирано и кој ќе ги одбие нападите (пресингот) на противникот, како на пример Иско вчера.Мора да прицнеме за инзаги летоска
Ја мислам дека одамна ни е Сериа А во 2 план..Едина добра вест од испаѓањето е што ќе можат да се сконцентрираат на Серија А.
Нека ја земат уште оваа година, догодина со 2-3 засилувања да се нападне ЛШ а Сеија да биде во втор план.
Пипо?Мора да прицнеме за инзаги летоска
Што е со составот бе?
Класа играч е Хеведес криво мие шо толку често се повредва иначе ...Коста е играчиште бре, пргав, експлозивен, брз... на крај за 40 милки ќе го откупиме, што според денешниов трансфер маркет е ГРАБЕЖ!!!
Најсветла точка во екипата оваа сезона, само првите месец-два му беа онака под ниво. Три асистенции, секоја чест... и некни против Реал изгази
П.С. Мило ми е за Хеведес што даде гол, а и поштено си искина назад.