Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Играта ни е сопнат коњ.

Нека го вади Матуиди или Кедира за да влезе некој од Берна/Квадрадо оти не ја бива.

Ауууу Квадрадо шоооо кур пимплаш у 16тник бе ти ебем логиката ретардирана

Заслужено.. ебате мртвата игра и Алегри и се

БРАВО ЗА НАПОЛИ ЗАСЛУЖИЈА ТИТУЛА НАЈЛОША УТАКМИЦА ВО МОИ 25 ГОДИНИ ОД КОГА ГО ПРАТАМ ЈУВЕНТУС СО 0 УДАРИ ВО РАМКИ НА ГОЛ БРАВО АЛЕГРИ ГРОБАР НА ЈУВЕНТУС ЦЕЛА ЕБАНА СЕЗОНА НА СИЛА ГИ ДОБИВАШЕ УТАКМИЦИТЕ СЕ ПЛАШАМ ДЕКА ТИТУЛАТА Е ИЗГУБЕНА УШТЕ ПОВЕКЕ СЕ ПЛАШАМ ДЕКА НА ТИМОТ МУ ТРЕБА ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ СО НОВИ ИГРАЧИ ЦЕЛА ОДБРАНА НИ Е ГЕРИЈАТРИЈА ИСТО И СРЕДИНАТА НИ Е КАТАСТРОФА НЕ ЧЕКААТ ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ ТОЛКУ ОД МЕНЕ

Најсмешни ми беа кога пробаа после голот да напаѓаат. :pos:

Каааадеее бе?

90 минути идај до последни 30 метри, врати кај Буфон, овај па сенилниов шутни ја во аут.
90 минути ми заминаја за џабе, сезонава не заслуживме титула.

Заслужен пораз за пичкарската игра, пичкарскиот пристап, нулата од тактика, едноставно што од што полошо. 90 минути не само што немавме шанса, туку не се ни обидовме да создадеме.

Алегри говедо низаедно мрш да не ти ја гледам таа умрената фаца, што сакаш прави сезонава освојувај, не освојувај ама изгуби ми се од пред очи копиле низаедно. Неспособен токмак дојде на грб на клубов име да си направи се да му изнаебам јас на него.

Асамоа во прв тим :pos::pos:, на полувреме после мртва игра страшна замена во името на господинот Квадрадо тако звани кокошка и на крајот шлагот на тортата Манџукич коњот кој не знае да оди го внесува на местото на Коста, во тешка утакмица каде што и онака тешко се движевме.

Нема што да кажам за пет дена од освоена титула дојдовме на ова дереџе. Не ме интересира епилогот од сезонава и да бидеме први и не, мочкото на клупата заслужува шут карта заради бламажите цела сезона со ужасната игра, а еве веќе и со резултатите.

Незнам што сакаа да прават. Сигурно не да победат. Незнам дали воопшто сакаа и нерешено.
Како да беа излезени на терен за да им ја остават утакмицата на Наполи.

Како изигра Јувентус на мечов, па богами и цела сезона ич нема да ми е криво ако Наполи го освои скудетото.
Очигледно е дека горат од желба за да осввојат титуалта, а Јувентус ... толку од апетитот или мислеа дека се е готово на +6?
Добро е што сеуште има предност и работа на Јувентус е да им ја остави титулата на Наполи.
Редно време е да покажат во остатокот од сезоната дека ја заслужуваат титулава.

Ајде сега Џаци, се сеќавате на моите муабети дека Алегри веќе не може ништо да му даде на овој Јувентус? :) Дека зенитот го допре прошлата сезона? :)

-Ама Ширеа не знаел што зборува.
-Ширеа не бил правилен фан
-Ширеа сакал само да ја пцуе Валентина и да се прави интересен.
-Ширеа го сакал Дел Нери

Еееееееј шут да немаш на домашен терен, ова ни против Реал не ни се деси. Кажете ми кој е сега крив?
Јас реков неколку пати, во цела сезона едно 80% натпреварите ги добивме на сила, со полумртва игра. А натпревариве со СПАЛ, Кротоне и сега со Наполи видовме колку ни фали свежа крв во тимот.
Алегри неможе да го дигне психички тимот, а тим без психа и менталитет е 0, џабе ти е и Меси и Роналдо да ги имаш во тим.

Не одговорив на некои од вашите критики упатени кон мене после вториот меч со Реал, али сега чекам извинување од некои членови тука, ќе се препознаат самите кои се... ;)

Алегри ги избегна пцовките со Реал ама за мечов, се женско у фамилија да му изнаебам!!! Пичката играше на ебани 0-0 со ебаниот Наполи!!! Крв да сере за сезонава и сите негови тактики и измислување топла вода. Цела сезона не сфати дека ни еднаш не успеа да ја зачува мрежата кога решаваше да се брани и пак со глава во ѕид идеше на финалево на Серија А каде со победа 95% ќе ја осигураше титулата. Пичка беше и пичка остана, крвта погана да му ја ебам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom