A
apidrone
Гостин
Гуарин игра у Кина. Има 30 години и не е потребен нов Хернанес.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мие лоша варијанта ако земаме 2 CM едниот да е Гуарин.Хахаа ги сјебавме Рома,Наполи , сега Интер на ред.. така не мразат до коски уште ова и официјално (додуша и сме веќе) ќе бидеме најомразениот клуб во светот....
Додека да ми текне дека не игра веќе во Интер..... ама ако, да ги сјебеме и Шангај кој курац...
Можда нема некој квалитети со топка али дефанзивно е феноменален барем беше во Баерн а Волфсбург го бара Ѕаѕа така да нема да е лоша зделкаНикогаш не ме импресионирал овој Луис Густаво, само тој ако дојде на местото на Погба тогаш многу лош потег. Далеку е од квалитетен фудбалер за прв тим во Јуве.
Хммм интересно звучи можи да ме контактираш, немам тргнато пари али има време сепак и да видиме колку би бил трошокКога почнува Серија А бре пилци? (може да проверам на гугл ама ме мрзи) Прво коло со Фиорентина дома а... хмм добар вовед во сезоната ќе има по по... Годинава сум решен да изгледам и една текма на Јувентус Арената против квалитетен противник,тргнав пари настрана веќе... со кола планирам да одам Ноември некаде.. ако има кандидати пишете па ќе ја планираме![]()
Обавезно да кажеш кога ќе одлучиш официјално!!Кога почнува Серија А бре пилци? (може да проверам на гугл ама ме мрзи) Прво коло со Фиорентина дома а... хмм добар вовед во сезоната ќе има по по... Годинава сум решен да изгледам и една текма на Јувентус Арената против квалитетен противник,тргнав пари настрана веќе... со кола планирам да одам Ноември некаде.. ако има кандидати пишете па ќе ја планираме![]()
juvealbanian напиша:Hello guys , got exclusive news (info) for Gabigol
We have a formal agreement and the player is ready to come.
Juve is waiting to get some money in their hands first and then we'll close the deal.
Idk who may leave to make those money but my sources are really reliable![]()
juvealbanian напиша:^ It's from a Santos player who played here in Albania
My friend knows him and asked him about Gabigol two days ago.
juvealbanian напиша:^ The guy who asked the Santos player is a Inter fan himself and asked if Inter had any chance to take Gabigol , the player answered : He is going to Juve.May be announced in two weeks.
Inter could be a better option for him as he can start more games there but still we have a offer of 20 mln €. Inter are close to sign Candreva who will cost them around 20 mln as well. They don 't have that money.
Maybe they sell Icardi to Arsenal ? Napoli already got Milik for around 30 mln €.
[DOUBLEPOST=1470226250][/DOUBLEPOST]Од каде ли ви се информацииве за сериозни преговори за Дракслер
http://www.football-italia.net/88709/allofs-‘draxler-will-stay’
Another name that has been made recently is Julian Draxler: Juventus have let the Germans know that they are not interested in the player, contrary to what Draxler told il Bild. Its possible that Arsenal is behind Draxler's will to move and not Juve who are no longer interested after last year. (DiMarzio)
Kako so gledam poarno Sharan da ima coekot.Обавезно да кажеш кога ќе одлучиш официјално!!