Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кажете ми како изигра Мемфис со Галата, гледав трик бокс на фб од профилот на клубот и доста добри финити имал па и проигрувања...

Солиден беше. Имаше неколку продори со дриблинг. Даде неколку добри топки. Од него зависи дали ќе продолжи така и кон подобро или ќе лета.

Без разлика дали ќе остане во Јуве или ќе иде во Манчестер, он МОРА да го каже тоа што гокажа, со оглед дека Е играч на Јувентус.
Он може само да каже дали сака или не сака да остане во моменталниот(каде и да е) клуб.
Клубовите се тие кои што ќе кажат дека Погба ќе изврши трансфер, доколку се договорат за такво нешто.

Не шири дезинформации.. ќе ја земал Погба 6ката. ама во УТД :D

Не шири дезинформации.. ќе ја земал Погба 6ката. ама во УТД :D
Не знам какви дезинформации, постот е за тоа дека Погба беше 10ка во Јуве, а веќе се продаваат дресови 10ка од Дибала. :)

Не знам какви дезинформации, постот е за тоа дека Погба беше 10ка во Јуве, а веќе се продаваат дресови 10ка од Дибала. :)
Не ме капира.. али ај.. нема врска :D
l_paul-pogba-juventus-home-jersey-season-2014-2015-65d6.jpg

Уште не е доделена 10ката на Дибала ни официјално ни никако, ова можи да си е продавница да си шпарта дресој :)

Уште не е доделена 10ката на Дибала ни официјално ни никако, ова можи да си е продавница да си шпарта дресој :)
Знам, само не плачи :D
Ве чекав во секој момент да нападнете :D

Знам, само не плачи :D
Ве чекав во секој момент да нападнете :D
Зошто да те нападнам зошто да плачам си постираш ко чоек јас те цитирав да ти кажам дека не е :D Кое плачење не сме деца да те ебам :D[DOUBLEPOST=1470232605][/DOUBLEPOST]Море кој како чоек ќе си ги викнам сега другарите ќе дојдиме со вилите

screen-shot-2016-01-31-at-10-02-19-pm.png

Додека не сме продолжиле со цајкански доскочици во фан клубов, де некоја серија препорачајте.

Додека не сме продолжиле со цајкански доскочици во фан клубов, де некоја серија препорачајте.
Пробај со Марко Поло многу ми ја зборат. Ја симнав ама не сум стигнал да ја гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom