Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Фан клубот на Јувентус МК сигурно ќе има организирано одење, само најверојатно ќе биди со послаб противник. Од искуство ви кажувам, ако планирате со кола да одите планирајте 500 евра за патни трошоци (патарина, гориво) за до Торино, со кола што троши 5-6 литри на 100 километри

Патарините во Италија се сонце :D. Многу битна ствар.

Најмалце 100 евра до Торино и назад, само за Италијанските патарини зборувам :D
Кои италијански патарини? Една патарина е до Торино едно 40 евра и назад толку ко ќе излезеш од Италија :D

Користам гугл хром, ама изгледа уште касни. Објавија ли клубовите официјално за Погба? Инсајдерите од Манчестер рекоа за денес :pos:

Фан клубот на Јувентус МК сигурно ќе има организирано одење, само најверојатно ќе биди со послаб противник. Од искуство ви кажувам, ако планирате со кола да одите планирајте 500 евра за патни трошоци (патарина, гориво) за до Торино, со кола што троши 5-6 литри на 100 километри
Мене ме фати околу 350 одприлика одење враќање , Алфа Ромео дизелче...со се патарини со се се.. (е сега ова да се раздели на 4ца шо е... пичкин дим.. нека се и 500 како шо велиш ако е поголема побрза кола.. пак е океј) возев нормално, додуша во Италија ме фати дожд а немав спиено, сам возев цел пат и почнав да халуцинирам после Словенската граница.. господ ме чувал понатака... на враќање преспав во Хрватска не повтарам иста грешка двапати....

Juventus has an agreement with Gustavo over a 4-year contract. Juve wants to sign Luiz on loan with a buy-option. [Via @FabrizioRomano]

But Wolfsburg are willing to sell Gustavo. The Brazilian has a release clause of €32m. [Via @FabrizioRomano] (Оваа важела ако се квалификуваат ЛШ ако не биал пониска - демек)[DOUBLEPOST=1470272276][/DOUBLEPOST]
13880202_1082729391815328_7080608627038856836_n.jpg

Дебел сум бил, ебете се хејтери :D

Последно уредено:

100% од овие што пишале, сега сигурно лепат плочки на Погба :icon_lol:

П.С. Изгледа Игуаин ни е најдебел во цел тим, уште недојден успеа да го мине пивскиот стомак на Барѕаљи :LOL:

Леверкузен биле заинтересирани за Хернанес, нуделе 9 милиони... ајде шитни го таму, очи да не му видам

Последно уредено:
Сеуште не сфаќам како може од овие подобриве што се клубови да го бараат Хернанес.. Ај некои си таму шкљ од Латино Америка или анонимен некој си тим од Кина, ама Леверкузен ... :eek:

Игуаин на фудбалер неличит бе, шо е ова. :pos:

Sent from my D2403 using Tapatalk

Баерн ќе ја искористеле опцијата за откуп на Коман сега, цена 21М.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom