Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Pavel Nedved in 2013: "I want 11 phenomenons on the field for Juventus"

Ако ставрно ја активираат клаузулата за Игуаин кој мадафака потег ќе биде тоа,купуваш цело време на позајмици,рати,компензации и што уште не и наеднаш лупаш 94 милиони за Пепита :D.Не влагам во дискусија дали вреди или не,али знам дека ако толку го сакаат играчов ова беше единствен начин да го купат,со ѓубрено Де Лаурентис нема разбирање.

DYBALA - HIGUAIN :D

So Pjanic so asistite, Pogba ako ostane, so dobrite krilja... odime za Champions, vo Serie A dovolni ni se rezervistite Hernanes, Sturaro, Asamoah vo sredina, Zaza - Mandzukic vo napadot, a vo odbrana Licht - Rugani - Barza :P

Se vrakja golemiot Juventus, Agnelli sekogas sakase silen Juve i vo Evropa taka da svaka im cast na upravata.

Kje bide veselo godinava :D

Па па па.... Ќе биде онтересна Серија А годинава,да видиме Јуве дали ќе освои бар 110бодови. Со Гонзало веќе е мноооогу страшно у нападот. Само на некој начин да успеат да испазарат бар 2ца везњаци(Хернанес,Переира ги рачунам веќе заминати)

Се надевам на Марота му останал некој денар за да може колку толку да го надополни веќе дефинитивното заминување на Погба.

@Џони Вајсмилер гаранѕираше дека Јуве нема да даде толку пари за Игуаин.

Додека од управата не потврдам нишо нема да коментирам:D ама ако е точно BENVENUTO HIGUAIN

Ако замини Погба сега од оваа екипа треба да е најглупото теле шо постој. Ете ја финансиската моќ на Јуве, кој освен Реал и Барса платил 90+ за еден играч?

Ако замини Погба сега од оваа екипа треба да е најглупото теле шо постој. Ете ја финансиската моќ на Јуве, кој освен Реал и Барса платил 90+ за еден играч?
Клубoт шo плaнирa дa прoдaде игрaч зa 120 дo крaјoт нa трaнсфер периoдoв? :D

Не е до тимот, туку до парите што му ги нудат Јунајтед нему и на неговиот агент... Инаку моментално во јачина Јувентус е посилен од Манчестер.

Манчестеровци знам дека ќе прочитате, затоа ве молам не скокајте ко зајци, тоа е мое лично мислење

Не е до тимот, туку до парите што му ги нудат Јунајтед нему и на неговиот агент... Инаку моментално во јачина Јувентус е посилен од Манчестер.

Манчестеровци знам дека ќе прочитате, затоа ве молам не скокајте ко зајци, тоа е мое лично мислење
Тоа е реалноста...

Шатие пола од нив се веќе зајци уште пред да излегнат. :icon_lol:

Погба треба да остане уште сезонава,реално си иде од тим што е еден од главните фаворите за ЛШ,за тим кој воопшто не игра ЛШ годинава. Мада знаеме сите дека парите се главен фактор за заминувањето на Погба.

Ако е паметен и ако тој ги носи одлуките треба да остане уште сезонава, па наредна нека бега за Манчестер,кога веќе Јунајтед верувам дека ќе се врати на голема сцена,пошто според мене е главен фаворит заедно со Челзи за титула у ПЛ.

Со трансферов Јуве е на исто рамниште со Барса, Реал и Баерн додека на Јунајтед му требаат најмалку 3 години за да стани повторно релевантен во Европа. Можи да си остани сезонава кај нас и да си атакува на ЛШ па в година нека бери пари.

Немам пишано кај нас цело лето, ама еве тебе ќе ти вратам.Јунајтед моментално е 2-3 години минимум позади Јувентус.Имаме имиња имаме се, али додека не се крене на клоци Руни(омилен ми е) надвор од клубов ништо.Со евентуалниот трансфер на Погба ќе добиеме тим што дококолку се уигра за брзо има потенцијал да доминира подолг период во Англија со пар апгрејди секоја година. 70/30 сум за трансферот на Погба моментално, заради тоа што сакам да остане една година кај вас и да освоите ЛШ ради Буфон.Ма да искрено мислам дека и без него имате големи шанси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom