DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Pavel Nedved in 2013: "I want 11 phenomenons on the field for Juventus"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клубoт шo плaнирa дa прoдaде игрaч зa 120 дo крaјoт нa трaнсфер периoдoв?Ако замини Погба сега од оваа екипа треба да е најглупото теле шо постој. Ете ја финансиската моќ на Јуве, кој освен Реал и Барса платил 90+ за еден играч?
Ако замини Погба сега од оваа екипа треба да е најглупото теле шо постој. Ете ја финансиската моќ на Јуве, кој освен Реал и Барса платил 90+ за еден играч?
Тоа е реалноста...Не е до тимот, туку до парите што му ги нудат Јунајтед нему и на неговиот агент... Инаку моментално во јачина Јувентус е посилен од Манчестер.
Манчестеровци знам дека ќе прочитате, затоа ве молам не скокајте ко зајци, тоа е мое лично мислење
Шатие пола од нив се веќе зајци уште пред да излегнат.Не е до тимот, туку до парите што му ги нудат Јунајтед нему и на неговиот агент... Инаку моментално во јачина Јувентус е посилен од Манчестер.
Манчестеровци знам дека ќе прочитате, затоа ве молам не скокајте ко зајци, тоа е мое лично мислење
Со трансферов Јуве е на исто рамниште со Барса, Реал и Баерн додека на Јунајтед му требаат најмалку 3 години за да стани повторно релевантен во Европа. Можи да си остани сезонава кај нас и да си атакува на ЛШ па в година нека бери пари.Не е до тимот, туку до парите што му ги нудат Јунајтед нему и на неговиот агент... Инаку моментално во јачина Јувентус е посилен од Манчестер.
Не е до тимот, туку до парите што му ги нудат Јунајтед нему и на неговиот агент... Инаку моментално во јачина Јувентус е посилен од Манчестер.