Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.558
- Поени од реакции
- 4.492
Се надевам Сандро ќе игра против барен. У ПИЧКУ МАТЕЕЕЕЕЕЕР
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе јасно, ама шо знам требаше Сандро место Евра да игра пртив Баерн јер по млад, по цврст и побрз е од Евра, не дека го омаловажувам Еврасо муабетов...Па добро не е ко да ни е Де Чеље резерва за Сандро![]()
А бе јасно, ама шо знам требаше Сандро место Евра да игра пртив Баерн јер по млад, по цврст и побрз е од Евра, не дека го омаловажувам Еврасо муабетов...

А тоа е според мене поважно во ЛШ.[DOUBLEPOST=1455665545][/DOUBLEPOST]Еве сеа Ди Марцио пишал дека и Квадрадо е неизвесен за со Болоња.Абе да не мачкат очи некој mind games да играат да не знај Баерн со кој состав ќе излезиме така ми мириса мене, а да и уште не верувам дека Кедира беше повреден пред да се игра со Наполи и пред Наполи па наеднаш фати 90 минути ги изигра ко ништо да не било.Евра го има искуството што го нема СандроА тоа е според мене поважно во ЛШ.[DOUBLEPOST=1455665545][/DOUBLEPOST]Еве сеа Ди Марцио пишал дека и Квадрадо е неизвесен за со Болоња.

Не бе не фора на баерн им праатСандро ќе отсуствува 4-6 недели пренесуваат од скај спорт.![]()