Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви ја целосната слика, на десктоп да си ја ставите...

Padoin.jpg

П.С. Утре Падогол стартува на местото на Квадрадо

Последно уредено:
Онаа иначе шо ја залeпил на шкавчето од соблекувалната Стураро му ја поклонил :D

Последно уредено:
Не бе не фора на баерн им праат
Reports suggest Giorgio Chiellini could return for Juventus against Bayern Munich on Tuesday.

Mandzukic is increasingly likely to be available, having managed to return quicker than expected.

Асамоа веќе тренира исто. Бонучи е исто спремен

Reports suggest Giorgio Chiellini could return for Juventus against Bayern Munich on Tuesday.

Mandzukic is increasingly likely to be available, having managed to return quicker than expected.

Асамоа веќе тренира исто. Бонучи е исто спремен
Макс вика дека и у случај да се врати , нема да го ризикува Џорџо веднаш да го пушти со Баерн.

Макс вика дека и у случај да се врати , нема да го ризикува Џорџо веднаш да го пушти со Баерн.
Ако има мала шанса да го игра Киелини ќе го игра така бар мислам нема шанса да почни со Ругани од 1ва минута во тројка со Бонучи и Барзаљи (ова ако играме 3ка назад велам) али Алегри е будала тешка :D

1 Buffon
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
15 Barzagli
16 Cuadrado
18 Lemina
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
39 Favilli
46 Romagna

12745861_1321179461242613_6661102325498166998_n.jpg

P.s Има некој од таа генерација шо го гледала тука на форумот ? :)

Ипак Кедира ќе остане во Торино и не е во комбинација за настап утре.

Каша попара стана ова со кој е достапен, а кој не е.

Ипак Кедира ќе остане во Торино и не е во комбинација за настап утре.
Претпазливост веројатно.

Лемина сакам шанса да добие утре да го видам да настапи.

И Дибала изгледа нема да стартува утре и ќе биде поштеден за против Баерн да биде со полни батерии. :D

12745861_1321179461242613_6661102325498166998_n.jpg

P.s Има некој од таа генерација шо го гледала тука на форумот ? :)
Ја на Баџо се сеќавам само кога го утна пеналот 94та, и дека после плачев, а околу мене сите се смееја :icon_mrgr:.

А за Јуве свесно навивам од сезоната коа ги смачкаа Милан со 6-1, ко вчера се сеќаам и кај седев и кој беше во собата :D.

Така да, за малку сум го утнал, за жал.

Последно уредено од модератор:
Мислам дека во темава нема некој доволно возрасен, па да го гледал Баџо... пуштете си клипчиња на јутјуб и уживајте во неговите мајстории.

П.С. На ПЕС 6 има 99 техника :icon_mrgr:

утре играме со болоња да се потсетиме да не заборави некој пошто петок а петок не сме играле од лани, проблем може да биде пошто ке ручаат грав сите и на желудац да им се одрази тоа во тек на утакмицата се надевам нема многу да јадат и ТАРЗАН МИ ТЕ ВОЛИМО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom