Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат сонојве со фудбалов не ти се остваруват, пошто најверојатно се разбудуваш на полувреме ебатеОстајте повредени, срања и не знам што за утре, едино што е важно е дека мора да победиме и тоа по секоја цена, се друго освен победа ќе биде неуспех голем како планина. Имаме пет победи по ред со доста слаба игра која пред се, се базира на одбрана и индивидуална игра на Дибала. Тоа сите знаеме дека мора да се смени, едноставно не може да се победува така постојано. Маркизио и Погба треба да преземат дел од одговорноста, односно поголем дел од играта и во нападот, а не само да се задоволат со покривање во одбраната. Недостигаат страшно уфрлувања од средината, мора и тие да учествуваат во играта, досега се премногу индиспонирани.
Во среда играме куп против Торино, таму сигурно ќе добие шанса Ругани од прва минута.[DOUBLEPOST=1450015700][/DOUBLEPOST]Каков сон нек си ебе мајката мора да го раскажам ова.
Пред пола саат негде баба ми, ми ѕвони да ме праша дали сум јадел, а јас спиев како заклан
И одма фаќам телефонот, се логирам овде и си правам екскурзија на мозокот за тоа кога заспав, што, како каде и други нормални ствари после сабота. И одеднаш се сетив дека сонував нешто.
Вака беше смислата некако. Саатот беше 22.47 и јас си помислив е Јуве е завршен, чекај да видам што се случило ( а да ме тепаш не се запрашав зошто не сум го гледал) и онака ми се отвара резултати пред мене и замаглено ми се причинува 0-0, али воопшто не сум сигурен дека така пишува (сигурно сонот ме потсетува дека диоптерот ми е покачен, се да му ебам и на него
). И така се приближувам јас да видам подобро и гледам 2-0
, отварам да видам стрелци и гледам Виола дале чинам 63та минута, па им исклучиле играч, па Јуве дал на крајот два гола. Оти нели сон воопшто не се зачудив зошто 2-0 пишуваше на главната страна, а кога отворив 2-1.
Е сега ништо немаше да биде лошо, ако моите сонови не излегуваа спротивно секогаш. Имам сонувано 10+ резултати, онака во сон видени на телетекст или на некој сајт и секогаш спротивно излегувале
Пред неколку години ако ви текнува кога ги победивме Милан 1-2 нагости со головите на Кваљарела и Дел Пиеро, а Ибрата даде гол на крајот, го сонував натпреварот дека Милан ќе победи, а излезе токму спротивното. Од тогаш имам често пати сонувано така и не се сеќавам правилото да не се остварило.
Е сега вечер ако не тепаме ќе искршам се, не смее да не се победи, еве го Интер 9 бода е пред нас у курац, не е тоа занемарлива разлика, да им се мочам на тие киксовите на почетокот на домашен терен кои ги имавме
Инаку не сум воопшто човек што верува во сонови или слични срања, али премногу пати ми се има случено
3-5-2
Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra, Mandzukic, Dybala
Зошто на клупа Лихштајнер и Сандро, а во игра Квадрадо и Евра?
Абе се рушив смеење, во 10та го пуштив одам да видам кој дал гол, очекувам Дибала да се раскевам гледање Куадрадо
И? Дали тоа значи дека играме добро и дека Квадрадо и Евра се подобри од Лихштајнер и Сандро? Плус тоа играме во среда куп, би немало никаква логика да ги одмара од натпреварот во ЛШ, кој патем беше во вторник. Освен се разбира физички ако не се во ред нешто.затоа што евра направи асистенција а квадрадо гол
here we go again каде што барате јајце у влакно на секоја ебана одлука на алегри