Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе џабе се карате, оти само вртете во круг. Од една страна факт е дека сношти беше решавачки меч и Мората да дадеше еден гол немаше ништо да се осети денеска. Ама исто така факт е дека фазата по групи е составена од 6 кола, исто како што првенството трае 38 кола. Пример ако во последното коло го загубиме Скудетото поради кикс, сите ќе се нафрлиме на тој кикс, заборавајќи го пример нерешеното против Фросиноне дома. А во теорија бодовите исто вредат од прво до последно коло.

Исто како испаѓањето 2013 од групите. Сите се осврнаа на гостувањето во Турција, а загубените бодови против Копенхаген и Галата во првите две кола се ставаа во втор план. Иако тие беа клучните бодови за испаѓањето. Исто како и годинава, знаеме дека нерешените против најслабиот тим во групата се клучни, особено она на домашен терен. Ова вчера ни е еден вид казна и лекција дека во ЛШ работите ако е возможно се решаваат порано. А годинава и тоа како беше возможно.

Не беше вчера воопшто проблем формацијата 3-5-2, не беа Севиља толку опасни, освен голот и една одбрана на Буфон, немаа други шанси.

Колку е глупо да кажеш дека вчера сме изгубиле дека играл Макс 3-5-2 ... боже сачувај демек ако играше 4-4-2 или било која друга формација Мората ќе ги искористеше шансите и пречката на Дибала ќе влезеше.... побогу.... Како за на гости против Севилја ова е да не кажам максимум што можеше да покаже , да одигра Јуве со играчите на располагање... толку. Неискористени шанси единствен и само единствен виновник за поразот , а второто место е резултат не само на промашените зицери на Алваро , туку уште повеќе на нерешените со Гладбах. Крај краева јас не го земам ова за голема трагедија, кога ни ја извлекоа групата во Август/Септември си реков у пизду матер тешко ќе биде да се пласираме со оглед на да не кажам ремонтот што го доживеа ланскиот тим. Све у свему задоволен сум, можеше подобро но и вака не е трагично, само да се одбегнат БиБ (Барса Баерн) и ќе бидам оптимист за пласман во четврт финале.

Па стварно многу е глупо да излезеш на терен со помисла да одиш на резултат, уште по глупо е да не се стремиш кон совршенство.

Па стварно многу е глупо да излезеш на терен со помисла да одиш на резултат, уште по глупо е да не се стремиш кон совршенство.

кај виде дека некој иде на резултат? кога напагаа цело време имаа шанси доста, како што мораше со стураро и маркизио зверовите у одбрана да се игра добро е што и тие шанси ги иамвее мората телето ффс

Имам некое претчувство дека со Волсфсбург и со другарчето Дракслер ќе се паднеме:) за поразов вчера и пцуењево на Мората боље да не навлегувам:) ми текнува лани вака Видал го пцуевме што утна битен пенал против Олимпијакос али на крај отидовме даље и сите заборавивме.

Имам некое претчувство дека со Волсфсбург и со другарчето Дракслер ќе се паднеме:) за поразов вчера и пцуењево на Мората боље да не навлегувам:) ми текнува лани вака Видал го пцуевме што утна битен пенал против Олимпијакос али на крај отидовме даље и сите заборавивме.
Или со Баерн. Рачунај редовно има сценарија "леси се враќа дома" во нокаутот.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ај да ви покажам нешто од мојата колекција :icon_mrgr:

rruvbt.jpg

a5hkpc.jpg

Рампула > Перуци :kafence:[DOUBLEPOST=1449759534][/DOUBLEPOST]Се спомнува дека Јуве веќе издвоил 20 милки за Берарди за да дојде на лето... ова следи одкако се појавија заинтересирани клубови за неговите услуги (Манчестер Ј.), па Марота реши одма да интервенира

Последно уредено:
Добро е кога во тимот се размислува долгорочно. Мората колку и да е лош последниов период, мора да му се даде уште малку шанса бидејќи се гледа дека пати од психата моментално. Јас верувам во него, ама мора да се поправи во играта и мора да започне да пружи партии како што треба оти во Јуве нема место за неквалитетни играчи.

Од друга страна Берарди предолго остана во Сасуоло и годинава со лошите партии ги покажува последиците од тоа, така да не сум уверен колку ќе биде паметно решение да се откупи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom