Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
886049_1252750781418815_7247289932064105361_o.jpg

Да не им падне 26-ката на терен, па да се чудат после. Ептен у прилично важен меч го фрла.

Дај нека се повреди некако Киелини

овие говнава незнаат да подадат, 2 паса неможе да направат, трчкаат ко дегени

Добро бе брате Џорџо како можеше.... па мајку му ебам дајте бе и ти и Бонучи изиграјте една текма каде што нема да се подмочнувам в гаќи од будалиите ваши..... :mad::mad::mad::facepalm::facepalm::facepalm:

Последно уредено:
Акo игрaт вaкa дaј бoже 5 гoлa дa примиме не oти oвие се писмени aли дa се свестaт мaлце...

Џoрџo бе ебaте глaучoт веќе сесoзoни си испoд нивo

Sent from my LG-MAGNA

незнам зашто толку го дудлавте за мората што не играл, на секој допир пага како лист у есен

Кој игра? Оти ја гледам ние ко да не играме!

Не бе ич не ни требал Пирло, стар е, бавен е, нема кондиција, Маркизио ќе го заменел...

види ги коњиве на средина 2 паса незнаат да сврзат, а пак за шутеви на гол да не збориме... zero

А да му ја ебам мајката и на арениве.... кај на сета мака што парче сме, ме излудуваат што на мулти-пренос нè даваат :busi:

Ми иди да му појдам и сите еден по еден да ги топнам од земја, ко Мес на потписов од @Scirea!

Златен Барѕаљи на клупа...

Многу дудламе со топката, успоруваме, овие стигаат да затворат и не може да се поврзат поише пасови.. побрзо мора да се ослободуваат од топка, Погба посебно...

Така бе, примаш подаваш вишок и гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom