Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Во формацијава уште Соренсен фалеше да влези место Погба

Уште еден бод да земеме и квалификувани сме понатаму... Со Севиља мора all in да идеме, се гледа дека не се на нивото од предходната сезона

Абе цркотини едни, дочекавте на Гладбах смрден да му брените 1-1 повеќе од пола саат. Да ти ебам пичките смрдени. Па берем некоја контра да направевте а не да ги рогате топките. Се најмило да им цркне на сите што рогнаа топка во последните пола саат, ова им е клетва од мене за гласот кој го изгубив и закачив ларингит додека пцуев на секоја избиена топка. ПИЧКИ!!!

Мора малку Киелини да се остај на клупа. Доста се мисли дека е незаменлив. Ругани треба да добие шанса, и мора да добие шанса.

На секој може да му се случи онаков кикс, но кога севкупно ќе се види неговата игра, тогаш е јасно дека клупата добро би му дошла. Потполно отсечен,збунет и паничен. КОМПЛЕТНО!

Абе цркотини едни, дочекавте на Гладбах смрден да му брените 1-1 повеќе од пола саат. Да ти ебам пичките смрдени. Па берем некоја контра да направевте а не да ги рогате топките. Се најмило да им цркне на сите што рогнаа топка во последните пола саат, ова им е клетва од мене за гласот кој го изгубив и закачив ларингит додека пцуев на секоја избиена топка. ПИЧКИ!!!

Со кој да направиме контра...? Со Келини и Барѕаљи? :icon_mrgr:

со маркизио ке направиме контра само што проблемот е он само назад и на помало растојание од 2 метра може да подаде...

со маркизио ке направиме контра само што проблемот е он само назад и на помало растојание од 2 метра може да подаде...
Штета што не си Италианец, а уште поголема штета што не си спортски директор на Јуве!

Со кој да направиме контра...? Со Келини и Барѕаљи? :icon_mrgr:
Абе на крај ми фати око една акција на Гладбах која ја пресековме и кога тројца од Јуве тргнаа напред а слепецот (не приметив кој е од нервоза), ја рогна напред. Па пичка му материна како може некој да се нарекува фудбалер ако не знае да поврзе три додавања и со нив да ја пренесе топката на противничката половина. Па ова што ни го направија мртвите од исклучувањето на Хернанес не ни го направи Барса во финалето. Значи реков јас, време е за колективно самоубиство, онака, секташко.

Абе на крај ми фати око една акција на Гладбах која ја пресековме и кога тројца од Јуве тргнаа напред а слепецот (не приметив кој е од нервоза), ја рогна напред. Па пичка му материна како може некој да се нарекува фудбалер ако не знае да поврзе три додавања и со нив да ја пренесе топката на противничката половина. Па ова што ни го направија мртвите од исклучувањето на Хернанес не ни го направи Барса во финалето. Значи реков јас, време е за колективно самоубиство, онака, секташко.

Погба.

и кој кур му беше на крајо на Дибала? Време држеше или не беше задоволен шо го смена пошто можи заслужи со играта до крај да остани

Погба никако, нема шанси да гориме 90М дур вреди :D ....или вредеше :(
Погба ако вреди во моментов 2 кила кикирики одма нека го дадат зошто до крај на сезона ќе вреди кило грав:D

fala bogu sledna so empoli nema nosonjata da igra posto crven dobi..[DOUBLEPOST=1446588515][/DOUBLEPOST]Zaboraviv deka pred 2 telmi dobi i zal mi e sto kw igra.. Treba na rugani da mu se dade sansa

Среќа кај другарот на стрим се одлучивме да гледаме симулкаст, ако останев дома да гледам само Јуве ќе губев нерви... вака си викам со црвен цело второ добро и реми што извлековме, а и Севилја изгуби дома така да пласман во нокаут фаза не треба да дојде у прашање.... е сега треба да ја гледам и утакмицата па да видам кој е најмногу за пцуење и шо кој кур му е на хернанес да прави директен црвен ? ... и чекам романи од мондо ширеа деви кико мамба за утакмицата :anco:....[DOUBLEPOST=1446589520][/DOUBLEPOST]Ауууу, шо црвен бе пичка ти матер... сега гледам хајлатс.. ова НЕ Е ЦРВЕН никако.. падна на газ, да со две нозе но не го ни закачи.... жолт во крајна мера... бравос судија секоја чест.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom