Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.514
- Поени од реакции
- 5.634
со маркизио како со 10 да играме така да немора никој да има исто ке е...
како беше математиката со Маркизио за Кавани? Да се продај совреме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со маркизио како со 10 да играме така да немора никој да има исто ке е...
Абе цркотини едни, дочекавте на Гладбах смрден да му брените 1-1 повеќе од пола саат. Да ти ебам пичките смрдени. Па берем некоја контра да направевте а не да ги рогате топките. Се најмило да им цркне на сите што рогнаа топка во последните пола саат, ова им е клетва од мене за гласот кој го изгубив и закачив ларингит додека пцуев на секоја избиена топка. ПИЧКИ!!!
Штета што не си Италианец, а уште поголема штета што не си спортски директор на Јуве!со маркизио ке направиме контра само што проблемот е он само назад и на помало растојание од 2 метра може да подаде...
Абе на крај ми фати око една акција на Гладбах која ја пресековме и кога тројца од Јуве тргнаа напред а слепецот (не приметив кој е од нервоза), ја рогна напред. Па пичка му материна како може некој да се нарекува фудбалер ако не знае да поврзе три додавања и со нив да ја пренесе топката на противничката половина. Па ова што ни го направија мртвите од исклучувањето на Хернанес не ни го направи Барса во финалето. Значи реков јас, време е за колективно самоубиство, онака, секташко.Со кој да направиме контра...? Со Келини и Барѕаљи?![]()
Абе на крај ми фати око една акција на Гладбах која ја пресековме и кога тројца од Јуве тргнаа напред а слепецот (не приметив кој е од нервоза), ја рогна напред. Па пичка му материна како може некој да се нарекува фудбалер ако не знае да поврзе три додавања и со нив да ја пренесе топката на противничката половина. Па ова што ни го направија мртвите од исклучувањето на Хернанес не ни го направи Барса во финалето. Значи реков јас, време е за колективно самоубиство, онака, секташко.
Погба никако, нема шанси да гориме 90М дур вредиЗначи реков јас, време е за колективно самоубиство, онака, секташко.
Погба ако вреди во моментов 2 кила кикирики одма нека го дадат зошто до крај на сезона ќе вреди кило гравПогба никако, нема шанси да гориме 90М дур вреди....или вредеше
![]()