G
grande-juve
Гостин
За повредите не знам која ти е поентата.Освен голот, колку од тие „опасни акции“ резултираа со креирани шанси? Дај не заебавајте, и самиот Дибала си признава дека има огромна разлика од играње за Палермо и за Јуве. Што ќе се случеше ако го повредеа денес? Пак Алегри ќе беше крив?
За Манџата, не знам дали заслужил да игра, ама влезе негде 78ма минута, не го почна мечот. Шо требаше, Алегри да не мења ништо па пак да биде крив?
И не знам за каков бункер ми праите муабет коа играме без дмф. Средината ни е катастрофална моментално и јас тука го гледам најголемиот проблем.
За креираните шанси, коа не игра Дибала не ни иаме шанси, со Менхингладбах, со Сасуло, со Интер...
За Манџата ти кажав у контекст дека Дибала мора да стартува, у преслаба форма е или не му одговара стилот...
А бункерот нема врска со дмф-то, игравме нормално, дадовме гол, и одма се повлековме у 451 да се браниме(а прво полувреме)... и пак примивме гол.
Менталитетот и пристапот ни е главен проблем досеа, по мене. Второ место е немањето постојан напаѓачки тандем, затоа и голови не даваме