Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера на обичниот иамв т.е. немав звук, на HQ стално касни звукот.Офтопик, имате проблеми со звукот на сопкаст или да дебагирам шо ми е проблемо кај мене.
За колку време се враќа Маркизио во тимот?
Треба уште време за Алегри, сепак имавте големи измени во тимот, а башка и повреди сега. Ама кога веќе спомнавте замени, какви се односите на релација Јувентус - Анчелоти?
Капело и Липи ни под разно не смеете да ги назначите во случај на отказ на Алегри. Моментално двата се надвор од фудбалот. Липи дури и се пензионираше. Освен тоа ако ги тргниме кинезиве, Липи е надвор од клупскиот фудбал 10тина години. Капело исто така едно 8-9 години нема екипа водено. Плус стари се веќе, а и не се приспособени на модерниот фудбал. Овие се сигурна пропаст.
Тоа и му е работа на медиумиве, макар што ова не ја гледам ниту како шпекулација, уште повеќе кога излегува од антијуве медиум како Газета. Сега за сега, не се размислува за смена на Алегри. Капело и Липи, со цела почит за она што го имаат направено за Јуве, сметам дека нивниот концепт нема да биде компатибилен со моменталниов фудбал, но којзнае, Капело не верувам, но Липи покажал дека знае да се прилагоди на промени. Но тоа е веќе фантазифудбал.Абе 99% го подржувавте Алегри до пред две-три недели, а сега од обичен муабет и шпекулација му најдовте пет заменици за еден саат. Јас не сакам да менуваме тренер на сред сезона, ептен несериозен пристап ми стои тоа. Јас мислам оти нема шанса сега да го сменат, можно е дури другата недела ако не ги победи Севиља и Болоња во меѓувреме.
Конте наводно сакал да ги води и Јуве и репрезентацијата. Ова наводно било уште кога беше во Јуве. Арно ама Ањели бил строго против и сакал комплетно да се концентрира на Јуве.Тоа и му е работа на медиумиве, макар што ова не ја гледам ниту како шпекулација, уште повеќе кога излегува од антијуве медиум како Газета. Сега за сега, не се размислува за смена на Алегри. Капело и Липи, со цела почит за она што го имаат направено за Јуве, сметам дека нивниот концепт нема да биде компатибилен со моменталниов фудбал, но којзнае, Капело не верувам, но Липи покажал дека знае да се прилагоди на промени. Но тоа е веќе фантазифудбал.
Смена на тренер пред 10 коло од шампионатот, е меч со една острица - уште поголема криза, и подлабок јаз. Едино, можеби Конте би бил идеален за моменталнава ситуација да ги потсети играчиве за кој клуб играат, но пред ЕП, нема шанси.
Ако веќе се размислува во насока за смена на тренер, јас би се одлучил за следната опција. Карера (заменикот на Конте) да биде до крајот на сезонава, поточно до крајот на ЕП и да си го вратат Конте. Тоа е најдобра опција, се друго влегуваат во непознат терен, и висок ризик.
И мене ми го снема звукот на обичниве вчера на полувремето, а пак денеска воопшто не ми ни отвараат обичните арени. Едноставно се замрзнува сликата и не мрда. Само овие HQ кои што ме нервираат оти звукот е пред дејството и знаеш што ќе се деси унапред.Вчера на обичниот иамв т.е. немав звук, на HQ стално касни звукот.
Juventus probable XI vs Sevilla: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Lemina, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Morata, Dybala. [TS]
Cuadrado треквартиста
Ако изигра како против Сити неам ништо против.Јебало те Квадрадо... види го Хернанес повторно во улога на Пирло
![]()
Првите 5-6 мин знај така да прај па се стабилира. Имам забележано дури да се стабилизира снимката е ужас па после уба/добра.И мене ми го снема звукот на обичниве вчера на полувремето, а пак денеска воопшто не ми ни отвараат обичните арени. Едноставно се замрзнува сликата и не мрда. Само овие HQ кои што ме нервираат оти звукот е пред дејството и знаеш што ќе се деси унапред.
Па кога се зборува за Липи и Капело, зошто да не и за Конте? Според мене најдобра опција, ако Алегри заминува. Можеби и Дешамп.Чуј ти ова, Конте ќе го враќале![]()
“I’ve already won the Champions League…a Chinese club offered me €20m per year, but money doesn’t matter.
“I’m following Juventus and I’m suffering to see them like this. I left a piece of my heart there.