Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Офтопик, имате проблеми со звукот на сопкаст или да дебагирам шо ми е проблемо кај мене.

Офтопик, имате проблеми со звукот на сопкаст или да дебагирам шо ми е проблемо кај мене.
Вчера на обичниот иамв т.е. немав звук, на HQ стално касни звукот.

Треба уште време за Алегри, сепак имавте големи измени во тимот, а башка и повреди сега. Ама кога веќе спомнавте замени, какви се односите на релација Јувентус - Анчелоти?
Капело и Липи ни под разно не смеете да ги назначите во случај на отказ на Алегри. Моментално двата се надвор од фудбалот. Липи дури и се пензионираше. Освен тоа ако ги тргниме кинезиве, Липи е надвор од клупскиот фудбал 10тина години. Капело исто така едно 8-9 години нема екипа водено. Плус стари се веќе, а и не се приспособени на модерниот фудбал. Овие се сигурна пропаст.

За колку време се враќа Маркизио во тимот?

На пресот пред утакмицата со Наполи, Алегри рече дека Маркисио ќе се врател во тимот кога ќе почнеле со тренинзите по репрезентативните обврски.

Треба уште време за Алегри, сепак имавте големи измени во тимот, а башка и повреди сега. Ама кога веќе спомнавте замени, какви се односите на релација Јувентус - Анчелоти?
Капело и Липи ни под разно не смеете да ги назначите во случај на отказ на Алегри. Моментално двата се надвор од фудбалот. Липи дури и се пензионираше. Освен тоа ако ги тргниме кинезиве, Липи е надвор од клупскиот фудбал 10тина години. Капело исто така едно 8-9 години нема екипа водено. Плус стари се веќе, а и не се приспособени на модерниот фудбал. Овие се сигурна пропаст.

После неговите изјави дека никогаш не го сакал Јувентус и јадењето гомна за неготово лошо искуство како тренер на Јуве и дека никогаш не би се вратил таму, претпоставувам ОЧАЈНО ЛОШИ? :D Али у секој случај, ништо што парите не можат да го сменат хехе :ROFLMAO:

Абе 99% го подржувавте Алегри до пред две-три недели, а сега од обичен муабет и шпекулација му најдовте пет заменици за еден саат. Јас не сакам да менуваме тренер на сред сезона, ептен несериозен пристап ми стои тоа. Јас мислам оти нема шанса сега да го сменат, можно е дури другата недела ако не ги победи Севиља и Болоња во меѓувреме.
Тоа и му е работа на медиумиве, макар што ова не ја гледам ниту како шпекулација, уште повеќе кога излегува од антијуве медиум како Газета. Сега за сега, не се размислува за смена на Алегри. Капело и Липи, со цела почит за она што го имаат направено за Јуве, сметам дека нивниот концепт нема да биде компатибилен со моменталниов фудбал, но којзнае, Капело не верувам, но Липи покажал дека знае да се прилагоди на промени. Но тоа е веќе фантазифудбал.

Смена на тренер пред 10 коло од шампионатот, е меч со една острица - уште поголема криза, и подлабок јаз. Едино, можеби Конте би бил идеален за моменталнава ситуација да ги потсети играчиве за кој клуб играат, но пред ЕП, нема шанси.

Ако веќе се размислува во насока за смена на тренер, јас би се одлучил за следната опција. Карера (заменикот на Конте) да биде до крајот на сезонава, поточно до крајот на ЕП и да си го вратат Конте. Тоа е најдобра опција, се друго влегуваат во непознат терен, и висок ризик.

Тоа и му е работа на медиумиве, макар што ова не ја гледам ниту како шпекулација, уште повеќе кога излегува од антијуве медиум како Газета. Сега за сега, не се размислува за смена на Алегри. Капело и Липи, со цела почит за она што го имаат направено за Јуве, сметам дека нивниот концепт нема да биде компатибилен со моменталниов фудбал, но којзнае, Капело не верувам, но Липи покажал дека знае да се прилагоди на промени. Но тоа е веќе фантазифудбал.

Смена на тренер пред 10 коло од шампионатот, е меч со една острица - уште поголема криза, и подлабок јаз. Едино, можеби Конте би бил идеален за моменталнава ситуација да ги потсети играчиве за кој клуб играат, но пред ЕП, нема шанси.

Ако веќе се размислува во насока за смена на тренер, јас би се одлучил за следната опција. Карера (заменикот на Конте) да биде до крајот на сезонава, поточно до крајот на ЕП и да си го вратат Конте. Тоа е најдобра опција, се друго влегуваат во непознат терен, и висок ризик.
Конте наводно сакал да ги води и Јуве и репрезентацијата. Ова наводно било уште кога беше во Јуве. Арно ама Ањели бил строго против и сакал комплетно да се концентрира на Јуве.

Арно ама начинот на кој се разделија пребирањата и слично сумљам дека оставаат простор за негово враќање во клубот. Тивко ама некако бурно мислам дека се разделија и не вервам дека така лесно ќе можат да се договорат.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Какви бркања какви бакрачи! Во моментов треба подршка да му се даде на тренерот не ултиматуми глупости, на сите ни е преку куроТ од резултативе и играва али ако се плука цело време ништо нема да се направи,не викам јас сега сите среќни и весели да бидеме.Треба време јбг тоа е нови играчи секој сака да направи потег повеќе за ние навивачите да го "издркаме" на него после тоа. Очекувам серија 10/10 сеа + 8 дома ги играме као шо видов и да се вратиме на старите патеки.Смирено сконцентрирано со ладна глава шо се вика. Fino alla Fine !!! има бааги да се игра сеа му е мајката да се фатиме на орото време е :)

Вчера на обичниот иамв т.е. немав звук, на HQ стално касни звукот.
И мене ми го снема звукот на обичниве вчера на полувремето, а пак денеска воопшто не ми ни отвараат обичните арени. Едноставно се замрзнува сликата и не мрда. Само овие HQ кои што ме нервираат оти звукот е пред дејството и знаеш што ќе се деси унапред.

Juventus probable XI vs Sevilla: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Lemina, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Morata, Dybala. [TS]
:drk:

Cuadrado треквартиста[DOUBLEPOST=1443427176][/DOUBLEPOST]the best player you've coached?
Trapattoni "Platini, no doubt."
Q: who wins the Scudetto this season?
Trapattoni "Eventually Juve."

Последно уредено:
Juventus probable XI vs Sevilla: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Lemina, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Morata, Dybala. [TS]
:drk:

Cuadrado треквартиста

Јебало те Квадрадо... види го Хернанес повторно во улога на Пирло

:kafence:

Јебало те Квадрадо... види го Хернанес повторно во улога на Пирло

:kafence:
Ако изигра како против Сити неам ништо против.

Со Маркизио назад ќе се врати како треквартиста Хернанес тоа патем и рече дека сака да игра и дека му е тоа позицијата и со Кедира зад него тогаш ќе му судиме.[DOUBLEPOST=1443428700][/DOUBLEPOST]
И мене ми го снема звукот на обичниве вчера на полувремето, а пак денеска воопшто не ми ни отвараат обичните арени. Едноставно се замрзнува сликата и не мрда. Само овие HQ кои што ме нервираат оти звукот е пред дејството и знаеш што ќе се деси унапред.
Првите 5-6 мин знај така да прај па се стабилира. Имам забележано дури да се стабилизира снимката е ужас па после уба/добра.

Чуј ти ова, Конте ќе го враќале :facepalm:
Па кога се зборува за Липи и Капело, зошто да не и за Конте? Според мене најдобра опција, ако Алегри заминува. Можеби и Дешамп.

Ова е фантази фудбал, но кога веќе се нафрлаат тренерски имиња, секој може да си кажи свое мислење.

Инаку, смена на тренер во моментов нема никаде освен на Газета еден член на онлајн страната. Колку е антијуве настроен медиум, не ме ни чуди што само тие излегуваат со ваква информација.[DOUBLEPOST=1443429784][/DOUBLEPOST]CARLOS TEVEZ
“I’ve already won the Champions League…a Chinese club offered me €20m per year, but money doesn’t matter.

“I’m following Juventus and I’m suffering to see them like this. I left a piece of my heart there.

Grande Apache

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom