Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе 99% го подржувавте Алегри до пред две-три недели, а сега од обичен муабет и шпекулација му најдовте пет заменици за еден саат. Јас не сакам да менуваме тренер на сред сезона, ептен несериозен пристап ми стои тоа. Јас мислам оти нема шанса сега да го сменат, можно е дури другата недела ако не ги победи Севиља и Болоња во меѓувреме.
Па повеќе е брејнсторминг кои се опциите.
Инаку до 10 коло не смее да се прави промена. После интер имаме сериоја од 10 лесни противници кои мора да се одработат рутински без комплицирање.
Ако тогаш продолжи да кикса мислам дека тогаш ќе добие клоца.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Абе 99% го подржувавте Алегри до пред две-три недели, а сега од обичен муабет и шпекулација му најдовте пет заменици за еден саат. Јас не сакам да менуваме тренер на сред сезона, ептен несериозен пристап ми стои тоа. Јас мислам оти нема шанса сега да го сменат, можно е дури другата недела ако не ги победи Севиља и Болоња во меѓувреме.
Јас уште го подржвам Алегри, и шо има везе дека си прајме маубет си дискутираме со подршката кон Алегри?

Јас сум против воопшто смена на тренер до крај на сезона па потоа да се види што е како е.

Зависи од позицијата до 15 коло, не смее да се дозволи да не фатиме ЛШ. Ако почуствуваат дека ЛШ местото ни е загрозено веднаш ќе лета Алегри.

Зависи од позицијата до 15 коло, не смее да се дозволи да не фатиме ЛШ. Ако почуствуваат дека ЛШ местото ни е загрозено веднаш ќе лета Алегри.
Се сложвам. Мислам дека ќе се дозволи луксуз да се загуби скудетото не сметка на транзицијата, ама место во лш ни случајно не смее да биди под прашалник.

Јас уште го подржвам Алегри, и шо има везе дека си прајме маубет си дискутираме со подршката кон Алегри?

Јас сум против воопшто смена на тренер до крај на сезона па потоа да се види што е како е.
Деви другар само не се нервирај, најмалку сакам со тебе да се чепкам ептен осетлив си и веднаш реагираш бурно :D

Се е кул само според мене кога дискутираш за нечија смена на тренерот веќе значи дека ја нема таа осигурана позиција што ја имал. Нема смисла да се дискутира за тоа туку-така.

Последно уредено:
Не си правете филмови во глава до 19то коло ќе се вратиме на прво место или минимум втори слушајте ми збор. Многу изгубивте доверба во тимов и Алегри. Неуиграни, а и двете дербија против главните конкуренти за титулата ни беа во најнезгоден период и тоа на гости. + пола тим ни е болница.
Смирете се интер имаше лесни утакмици кои едвај ги доби. Сега вечерва ќе ги видиме против Фиорентина како ќе одиграат, а и против Јуве за 2 кола до кај се. Кога ќе ги чукнеме во милано ќе се напалите сите како мајмуни и ќе пишувате 5-то скудето по ред. :icon_mrgr:

Деви другар само не се нервирај, најмалку сакам со тебе да се чепкам ептен осетлив си и веднаш реагираш бурно :D

Се е кул само според мене кога дискутираш за нечија смена на тренерот веќе значи дека ја нема таа осигурана позиција што ја имал. Не смисла да се дискутира за тоа туку-така.
Можи изгледа така али далеку од бурно не се ни нервирам еднсотавно дискутираме. Јас кажав погоре имам 100% доверба во Алегри и го подржвам НО не значи да не го критикувам како на пр вчера и ако критикуваш некој не значи дека си одма против или дека не го сакаш.

Додека за муабетите ти реков едноставно си се дебата за имињата кои се споменуваат.

Не си правете филмови во глава до 19то коло ќе се вратиме на прво место или минимум втори слушајте ми збор. Многу изгубивте доверба во тимов и Алегри. Неуиграни, а и двете дербија против главните конкуренти за титулата ни беа во најнезгоден период и тоа на гости. + пола тим ни е болница.
Смирете се интер имаше лесни утакмици кои едвај ги доби. Сега вечерва ќе ги видиме против Фиорентина како ќе одиграат, а и против Јуве за 2 кола до кај се. Кога ќе ги чукнеме во милано ќе се напалите сите како мајмуни и ќе пишувате 5-то скудето по ред. :icon_mrgr:

Интер не е никаков проблем, проблемот е нашата игра овие 5 кола. Секако дека Интер ќе направи многу киксови до крајот но дали ќе можиме ние да ги искористиме е прашањето.

Интер не е никаков проблем, проблемот е нашата игра овие 5 кола. Секако дека Интер ќе направи многу киксови до крајот но дали ќе можиме ние да ги искористиме е прашањето.
Секако дека мора да ги искористиме и ќе ги искористиме. Маркизио, Кедира и Мората се вратени ќе видиме како ќе функционираат од следната утакмица посебно средината. Долга е сезоната и не сум сеуште загрижен за првенството. Најважно од се е сега во среда да се добие Севиља.

Баерн го сменија ван Гал на 5-6 кола пред крај што мислам дека е дури и повеќе вадење од гомна него сега да се смени на пример.

Имале состанок челнициве, му дале ултиматум на Алегри да го врати тимот на победничките патеки, или ќе лета од тимот... не се спомнува колку натпревари ќе му дадат пред да ја донесат одлуката.

Ова го потврди Марота денес

12038098_1594892807217596_4354640599871250637_n.jpg

Ова е состојба над таа со покажување бес, во оваа состојба се вртат мисли како отказ за тренерот...

Шо ти викам :)

Ова со Марота и таја изјава го нема нигде имаше изјава марота вчера пред утакмица али досега се нема огласено никој.[DOUBLEPOST=1443376532][/DOUBLEPOST]Патем управата присуствувала на денешниот тренинг и искажале целосна подршка за Алегри, шо значи таја изјава горе е непостоечка.

Тренерот не смее да се чепка сега на сред сезона, треба да му се даде поддршка и како знае да не извади од гомната во кои сме. Евентуално менување на тренер на сред сезона и донесување на друг, нема да значи подобрување на состојбата во тимот, туку можеби и продлабочување на кризата.

Тренерот не смее да се чепка сега на сред сезона, треба да му се даде поддршка и како знае да не извади од гомната во кои сме. Евентуално менување на тренер на сред сезона и донесување на друг, нема да значи подобрување на состојбата во тимот, туку можеби и продлабочување на кризата.
Се сложвам ама условно. Да во овај момент му треба поддршка на Алегри. Тој најдобро си ја знај бандата и шо можи/треба да напрај со нив.
Арно ама се си има граници ако до зимската пауза пласманот во ЛШ е под прашалник мора да имаме резервна опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom