Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Шо препорачувате вечерва за на ливче ? 1-3+ или гг-3+ ? :D

1604858_593623694058761_1537596554_n.jpg

јас би сакал и уште поубедлива победа,ама ќе видиме

Зулијани на фб го пиша составот, 3-5-2 без никакви изненадувања освен Сторари шо е принудно на голот, другите стандард

^за кореографијата имаше натпревар на официјалната страна на јувентус, да ја дизајнираш и да им ја пратиш и ако ти ја одберат таја ќе биди на дербито. Претпоставувам оваа е победничката

Официјални состави

JUVENTUS (3-5-2-) Storari, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente.
A disposizione: Rubinho, Vannucchi, Ogbonna, Caceres, Peluso, Padoin, Marchisio, Pepe, Isla, Vucinic, Giovinco.

INTER (3-5-2): Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Kovacic, Kuzmanovic, Taider, Nagatomo; Alvarez; Palacio
A disposizione: Castellazzi, Carrizo, Zanetti, Andreolli, Icardi, Mudingayi, Botta, Milito, Ranocchia, Samuel, D'Ambrosio.

Вучинич влегува второто :)

еден гол, две сто процентни шанси првово. Одлична игра од сите, секоја грешка или изгубена топка во 90 посто од случајте одма ја исправуваја. :cuc::cuc::cuc: за борбеноста
п.с. На сите шо не ви чинеше Пирло, стар бил. бавен бил... псссст
МАЕСТРО!!!

Уште еден гол треба да не им се даде никаква надеж на левиве.

Добра игра, второто уште еден брз гол и да се заврши рутински натпреварот.

Реално не сум задоволен. Лошо ги одигравме последните 20 минути и повторно примивме гол. Веќе 5ти натпревар по ред вклучувајќи го оној од купот како примаме гол и тоа пак од корнер. После нафрлување од корнер примивме и од Каљари и Сампдорија. Покрај тоа после секој корнер Интер имаше шанса, а и Паласио имаше две одлични шанси кои во секој друг меч можеше да ги искористи. Ептен им дозволивме на Интер и тоа е голем минус за денеска. Мора што поскоро да се поправат тие недостатоци, односно грешки и загубени топки кои им овозможуваат шанси на противниците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom