Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Честито нека ни е победата, и да се надеваме дека ќе се направи уште некоја серија од победи понатаму во лигата. Задоволен сум од играта на момците до 3 гол, после тоа некако им падна концентрацијата и делуваа малку несинхронизирано и хаотично, а со тоа си направивме неколку проблеми кои за среќа не не чинеа скапо. Се надевам Мистерот ќе го среди тоа. Форца Јуве.

Крајот на мечот беше мизерија. Не смееја да прават онакви грешки и да ја препуштаат туку така топката. Цела среќа шо овие безрбетниците беа доволно бедни и од Пелистер да изгубат денес оти на онакво опуштање посериозен тим имаше простор да се врати.
Браво за покажаното до 3-0 ама после то ... никако не добива она преодна оцена.

Реално не сум задоволен. Лошо ги одигравме последните 20 минути и повторно примивме гол. Веќе 5ти натпревар по ред вклучувајќи го оној од купот како примаме гол и тоа пак од корнер. После нафрлување од корнер примивме и од Каљари и Сампдорија. Покрај тоа после секој корнер Интер имаше шанса, а и Паласио имаше две одлични шанси кои во секој друг меч можеше да ги искористи. Ептен им дозволивме на Интер и тоа е голем минус за денеска. Мора што поскоро да се поправат тие недостатоци, односно грешки и загубени топки кои им овозможуваат шанси на противниците.

Добро сега не се машини,имавме 12 победи по ред,10 утакмици без примен гол а и како што пиша претходно во Јануари обично не играме добро така да потполно нормално е да има падови не може цело време да не примаме гол. Вака примавме голови и на почеток на сезоната кога концентрацијата не беше на ниво па после утакмицата со Фиоре Конте добро ги ишутирал на тренинзи и резултатот се виде.Биди малку реален у постовите.

Добро сега не се машини,имавме 12 победи по ред,10 утакмици без примен гол а и како што пиша претходно во Јануари обично не играме добро така да потполно нормално е да има падови не може цело време да не примаме гол. Вака примавме голови и на почеток на сезоната кога концентрацијата не беше на ниво па после утакмицата со Фиоре Конте добро ги ишутирал на тренинзи и резултатот се виде.Биди малку реален у постовите.

Зарем треба да чекаме ново Фиоре да ни се случи за да ги тргнеме аномалиите кои точно ме потсеќаат на оние од почетокот на сезоната и на оние од ЛШ ?

За болдираното ќе ти кажам само дека ако не ги гледам секогаш розево работите како повеќето овде не значи дека јас сум нереален.

Абе и денес гол примимве, и тоа какoв, у онаква гужба... комедии.
Играта ок до кај 3-0 потоа само се чекаше крајот.Незадоволен сум , очекував повеќе жар, и искрено сакав да ги полниме до врв.

п.с Бонибауер... :tapp:

Зарем треба да чекаме ново Фиоре да ни се случи за да ги тргнеме аномалиите кои точно ме потсеќаат на оние од почетокот на сезоната и на оние од ЛШ ?

За болдираното ќе ти кажам само дека ако не ги гледам секогаш розево работите како повеќето овде не значи дека јас сум нереален.

Не мора да значи дека ќе чекаме ново Фиоре,во ситуација на 3-0 нормално е да има пад во играта и да се опуштат,така ни се деси и со Рома,и со Фиоре водевме 2-0 и после се деси пад на играта,тоа се случува многу ретко ,и денес се случи после примениот гол пад во играта.

После победа од 3-1 збориш само за примениот гол,ја се согласувам во делот кога имаше пад во играта после примениот гол.

Aзамоа многу ме бендиса денес, а ако треба за некој црн бумбар, Љоренте. Барза не видов зошто излезе ама па и Касерес поќе минути заслужва. Нека се покуша некој пат тој место Исла да го видиме, има тој добри центаршутој ко за Љоренте

Не мора да значи дека ќе чекаме ново Фиоре,во ситуација на 3-0 нормално е да има пад во играта и да се опуштат,така ни се деси и со Рома,и со Фиоре водевме 2-0 и после се деси пад на играта,тоа се случува многу ретко ,и денес се случи после примениот гол пад во играта.

После победа од 3-1 збориш само за примениот гол,ја се согласувам во делот кога имаше пад во играта после примениот гол.

Јас не зборам за примениот гол. Зборам за тегнењето по терен, за подавањата во празно, за неседењето на позиција, за целата раштиманост на тимот. Ова се работи кои под Конте речиси и да не се случувааат, а не смеат да се случуваат

Јас не зборам за примениот гол. Зборам за тегнењето по терен, за подавањата во празно, за неседењето на позиција, за целата раштиманост на тимот. Ова се работи кои под Конте речиси и да не се случувааат, а не смеат да се случуваат

Ок е за тоа него претерано ми беше што Мондонико го криви тимот за примениот гол а голот беше резултат на отпадок топка која дојде до Роландо,ни они не знаат како дадоа гол.

Честито нека е победата чисто формално :) следен противник ни е екипата на верона .

Јас реков пред неколку страни дека Конте несака да понижува, па макар тоа било и најгадниот и најсмрдениот тим на планетава...

Него Бонинаторот пак киксна а...? :свиркам:

Aх бе како не влезе она од Мирко... :(

Честито нека ни е победата. Се протрчаа и со интерашиве, уште еден тренинг натпревар.

Најмногу ми се допаднаа навивачите кога влезе Мирко, одлично го прифатија. Колку побрзо се заборави таа глупост со Интер тплку подобро за сите.

Каков лик :cuc:

1798567_593721840715613_77858732_n.png

Последните 20 минути крајно не сериозно. Иначе нема што да коментирам искрено нема сладост на ваква победа, едноставно то не е то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom