@Mondonico нешто замешал прсти у трансферов, осеќам јас, само он тука се бунеше...не му бил логичен
А незнам зашо сите се жалите, со слаб состав сме излегле...
Играат: Киело, Барза, Лео, МВП, крилата и онака се ротираат цело време, а напаѓачите редно време беше да добијат малку одмор. Сторари стандардно си е секоја година у куп.
Кога ке ми текне претходните две години со Пациенца и Мароне у прв тим за куп утакмици, вие викате со резервен тим сме искочиле.
@Ѓорче 1932 Ок е брат, нормално дека си го браниш клубот. Еве ке помине време ке видиме што ке биде со Гуарин, дали стварно не побарал трансфер и муабетите дека нема да тренира се вистинити или само новинарска патка.
Само не ми е јасно како можеш да го браниш Тохир, колку и да е нов и неискусен и се, не е можно едноставно да не знаел за трансферот. И да не му кажале Бранка и компанија, па матер му ебам, билионер е, има еден куп соработници, вработени, никој ли не му кажал? Крај на крај, трета опција, низ сите светски медиуми одекна ова, мислиш Меси и Роналдо ги трампаат

, нели прочитал?
И не му требале два дена, туку една секунда, само преку телефон да каже не и готово. Па газда ли е што ли е. Нема никаква врска фактот што не бил во Милано.