Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Zosto da ne startuvame so najdobriot sostav? cim Roma taka startuva moze i nie , i lani so Lazio bez veze padnavme , pa vlagaj so najdobriot sostav be , sea da se nerviram so Isla so Peluso , so Giovinco sto ke gi izgubi site dueli ccc!!

@Mondonico нешто замешал прсти у трансферов, осеќам јас, само он тука се бунеше...не му бил логичен :cautious: :D

А незнам зашо сите се жалите, со слаб состав сме излегле...
Играат: Киело, Барза, Лео, МВП, крилата и онака се ротираат цело време, а напаѓачите редно време беше да добијат малку одмор. Сторари стандардно си е секоја година у куп.
Кога ке ми текне претходните две години со Пациенца и Мароне у прв тим за куп утакмици, вие викате со резервен тим сме искочиле. :rolleyes:

@Ѓорче 1932 Ок е брат, нормално дека си го браниш клубот. Еве ке помине време ке видиме што ке биде со Гуарин, дали стварно не побарал трансфер и муабетите дека нема да тренира се вистинити или само новинарска патка.

Само не ми е јасно како можеш да го браниш Тохир, колку и да е нов и неискусен и се, не е можно едноставно да не знаел за трансферот. И да не му кажале Бранка и компанија, па матер му ебам, билионер е, има еден куп соработници, вработени, никој ли не му кажал? Крај на крај, трета опција, низ сите светски медиуми одекна ова, мислиш Меси и Роналдо ги трампаат :rolleyes:, нели прочитал?
И не му требале два дена, туку една секунда, само преку телефон да каже не и готово. Па газда ли е што ли е. Нема никаква врска фактот што не бил во Милано.

Џовинко добар до сега 2 жолти им извади, добро му ја зема на бенатиа и издрибла на стртман и флоренци(y)

штета... баш сакав гол од контра да примат после она :гомце: од корнер по втор пат шо го прат, малку памет да им дојди

Џуџе бе џуџе бе мамицата да ти ја ебам,секоја топка ја изгубиии!!

Auuuu ne mozam da gi gledam cccccccccccccccccccccc :@

Kako e mozno na dosta vazen mec , da gi stais na klupa i Llorente i Tevez ?

Da igras bez Pogba ili Lichsteiner???????

Ne mi e jasno so KONTE i lani isto vaka na kupot , kako ne sakame da go zememe ovoj kup?

Zasto eve gledam Real M. igra vo Kupot protiv Espanjol na 2 utakmici , i gledam RONALDO BALE BENZEMA u napad , ti ebam Konte za ovoj inaet sto imaes , sakam da igrame so najdobar mozen sostav..

SO NAJDOBARRRRRRRRRRRR! JASNO I GLASNO

Абе требаше стандардните стартни играчи,напрај ги лом и спиј раат,вака гледам драми ебате беља ебате..

вероватно ќе има измена тевез-кваљарела на полувреме. И реално Кваљарела топка една за лек не фати,онај џовинко барем трчаше праеше нешто, изводеше,чак со Пирло нешто уигравале за од од корнер ѓомити,го има молено овај :pos:. Проклет да е Бранка Вучко шо ни го прелажа :D,ќе се најдеше за оваја утакмица

Хмммм.....Ќе мора да му се верува на судијата, иако мислам дека топката не излезе.
Ах бре Пелусо бре, дзабе се израдува :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom