Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја барајте кривицата во снегот, барајте ја во предходните мечеви.

цццц ... срамота .. немој некој да ги правдал играчите или снегот или не ти знам кој кур ... па како нас што не ни одговараше времето и теренот така и на нив .. и дај бе КОНТЕ ПРАВИ ИЗМЕНИ КОГА ТРЕБА не ГОЛ кога ќе примиме воле едно .... им ја дадовме победата само така ....

Одбраната зрела за пензија, сите до еден!!! Вторпат примаат ист гол од подпросечен тим што не може да се носи со Коњаспор и Ескишехир:facepalm:. Фала ви кретени што ми ја заебавте сезоната 2013/2014:mad:

И догодина нека си играат стапот со тимови од рангот на Подмочани(Копенхаген),и да примаат глупи голови у 90-та на домашен терен.Ако им е.

Да не слушнам оправдувње за теренот, всушност да не слушнам нитуедно оправдување.

Јас знам што зборувам само голем дел од вас навивачите сте нереални и ептен розево гледате на работите. Не знам како може да дозволиш да загубиш на ваков терен, срамно е тоа. Абе се што требаше да се направи е да се држи топката што подалеку и да се турка кон оној дел од теренот каде што е невозможно да се игра. Повторно никаков пресинг од играчите спрема Галата за да не стига лесно топката до Дрогба кој доби 100% од воздушните дуели, за разлика од Љоренте кој не доби ни половина дуел. Во глобала катастрофално издание во ЛШ, единствено со Реал Мадрид на гостински терен одигравме достоинствено и добро.

На крај пак ќе повторам нешто што го имам кажано досега, а вие ми се нафрлувавте досега.

ЗАСЛУЖЕНО изгубивме денеска и ЗАСЛУЖЕНО испаѓаме од ЛШ. Секое плачење и оправдување е не гледање на реалноста и субјективност.

Поздрав сега и се надевам дека и вие ќе ги зголемите апетитите и барањата од клубот и играчите, затоа што очигледно дека ова не е доволно добро.

реално поштувам што играч за јувентус и све тоа ок ама дрво тренер е конте па гледаш 2 години не иде 3-5-2 и пак, па смени нешто толку ли си лимитиран ондак треба да биде тренер на сиена или незнам може катанија би му била подобра опција

Отиде цела сезона во неповрат, а и пола од планираните трансфери за следното лето.

Колку и да ми е мака, требит да се согледаат јасно работите и да се сватит дека испаднавме кога изигравме нерешено со КОПЕНХАГЕН, еј, петоразредна екипа.:facepalm:

Главите горе, сите знаеме како ни е во душата но тоа е сами сме криви, истото и лани се случи но имавме среќа... ОДИМЕ ДА ЈА ОСВОИМЕ Лига Европа на ЈУВЕНТУС АРЕНА!!!

ЈУВЕ ЗАСЕКОГАШ!!!

Конте е одличен мотиватор и просечен тактичар и толку.Но многу побитно е асално да го одврзат ќесето пошо редно е да сватат дека успех во фудбалот денес не се постигнува на ист начин ко во 80/90-те.Реално со исклучок на 3-4 првотимци другиве се просеци во споредба со играчкиот кадар,па и резервите на Барса,Реал,Баерн,Дортмунд,Арсенал..или ако немаат намера или можност да го вратат Јувентус на врвот боље нека кажат искрено,не да млатат празна слама.

Кога играш реми со еден Копенхаген, кога примаш ефтин гол за 2-2, минута после водство, кога враќаш топки накај обрана и ти ја сечат, ем ќе губиш бодови, ем ќе испаднеш.

Нека остави играчите од 2-тим и нека ги пушти у Ле, со по некој од прва. Не дека ќе ме усреќат мене или било кој друг, али нека освојат барем, дека ќе се игра на свој стадион.

:гомце: :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom