Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што се случи со Пирло? Многу се повреди или...? Ми избега овој момент од мечот, отидов до кујна и глеам Погба влегол место Пирло.

Што се случи со Пирло? Многу се повреди или...? Ми избега овој момент од мечот, отидов до кујна и глеам Погба влегол место Пирло.

Удар колено со колено, можеше да се движи но излезе.

Удар колено со колено, можеше да се движи но излезе.

Веројатно не сакал да ризикува посериозна повреда, се надевам дека не му е ништо. Најмалку од се што посакувам е некој играч да се повреди, без разлика дали игра за мојот тим или за најсериозниот ривал.

Падоин Што бара во Јувентус сеуште.o_O
Киелини како станал фудбалер кога не може пас да даде од 1,2,3,10 метра.
Де чеље да игра почесто :vozbud:...

Мораме да нападнеме пожестоки во второ. Сеа е шансата да напраиме голема предност и после да не му ја мислиме.

штета да побегнат 3 бода вечерва во оваа ѓупска лига - маркизио аути,вучко ин,тевез зад вучко и љоренте за добитна комбинација

страв ме фаќа ко ќе тргни Удинезе во контра

Да ти ебам мечот килав:pos:.
Па уште и стримот ми укочи на минута пред голот и неможев да најдам друг стрим.
Важно Љорентеееееееееее!!! Така им треба на вакви скапаници од тимови ко Удинезе што цел меч се влечат по терен и скапаница од голман ко Бркиќ што свашта ќе прими со Слован Либерец а овде брани ко да нема утре. За него уствари ми е најмерак што ги плеснавме, скапаница една скапана!!! Ни сам не е свесен што клетви му упатив мечов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom