Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Погба е нашето спасение месијата во бело човекот кој го чекавме долго после Дел Пиеро, ја прави разликата на теренот во тоа колку аути и топки ќе добие Парма... all hail prince Pogbaмаркизио ова секоја утакмица го прави.. ама пошто нали принцот торински детето на јуве не е у форма ке му пројде
Погба е нашето спасение месијата во бело човекот кој го чекавме долго после Дел Пиеро, ја прави разликата на теренот во тоа колку аути и топки ќе добие Парма... all hail KING Pogba![]()
Трупови
Него @Niggersinparis од кога Азамоа игра за Сан Антонио ?![]()
Џовинко е најтепаниот играч во лигата, оние контакти да беа над Љоренте сигурно ќе свирнеше 3 фаули.
давајте асолен сопкаст или линк
Џовинко е најтепаниот играч во лигата, оние контакти да беа над Љоренте сигурно ќе свирнеше 3 фаули.
Погба е нашето спасение месијата во бело човекот кој го чекавме долго после Дел Пиеро, ја прави разликата на теренот во тоа колку аути и топки ќе добие Парма... all hail prince Pogba![]()
маркизио ја прави разликата со тоа што служи како 6ти судија само трчка наоколу и посматра![]()
3 чисти фаули врз Џовинко не свирна што беа за +жолт картон и оваа последната не видов може и во шеснаесетникот беше. Сепак мора да запнат во второто полувреме и со поголема концентрација и брзина да се постигне гол. Не смее денеска да не се победи.
Channel - 140535