Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фактички Тевез ја реши со излегвањето оти замената беше 10 за 27. Значи Квајарела влезе за Тевез, од ко влезе за Тевез ја погоди пречката а топката се одби до Погба. Значи Тевез ја реши.
уживајте излезе маркизио сега не сме више со играч мање, готови се млекарите
не не маркизио ја реши принцот
да си се самоцитирам за секој случај пошто апла очигледно е дека маркизио е 1 тежок просек и дека без него у тим сме многу појаки
Квајарела влезе за Тевез и ја погоди пречката а пошто Тевез беше најслаб значи тој ја реши со неговото излегување.
Погба >> маркисио
Погба >> маркисио
Квајарела влезе за Тевез и ја погоди пречката а пошто Тевез беше најслаб значи тој ја реши со неговото излегување.
DeviAngel >>> Niggersinparis
гледаш у заблуда што се обрука со маркизио што го браниш без факти без знаење дури ми подвалуваш и зборови...ајде ке ти простам се ако ме цитираш кај што сум рекол дека тевез бил најслаб денес?, јас реков дека беше слаб ама покрај маркизио у тим немогуче да бидеш најслаб
гледаш у заблуда што се обрука со маркизио што го браниш без факти без знаење дури ми подвалуваш и зборови...ајде ке ти простам се ако ме цитираш кај што сум рекол дека тевез бил најслаб денес?, јас реков дека беше слаб ама покрај маркизио у тим немогуче да бидеш најслаб
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 20:05 ---
ах пак се брукаш не постои знак у математика како >>> само > што значи поголемо или >> што значи многу поголемо
сега пропорционално со твоето знање докажа дека
Нигерсинпарис >> девиангел
Моментот кога губиш дискусија е кога одбегнуваш сите можни контра аргументи и прашања и пак се враќаш на истото делувајќи како загинат ете баш како ти денес... дај жити се не се врти во кругче жал ми паѓа.. Ај изброј колку се врати на 'Маркизио ја реши' без да одговориш на цел пост ....
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 20:07 ---
Ете гледаш дека си во заблуда, се збуна тие знакчињата ти се во грешен правец требало вака да ти бидат << шо значи Niggersinparis << DeviAngel ... Ај смисли нешто ново не нешто јас шо постирав или нешто шо го пишиш 3-4 месеци со ред биди малце иновативен можиш подобро од ова
ок мистер иновативен те молам бависе со иновација на нови математички знаци пошто фудбал слабо знаеш
Моментот кога губиш дискусија е кога одбегнуваш сите можни контра аргументи и прашања и пак се враќаш на истото делувајќи како загинат ете баш како ти денес... дај жити се не се врти во кругче жал ми паѓа.. Ај изброј колку се врати на 'Маркизио ја реши' без да одговориш на цел пост ....
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 20:07 ---