Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Случајно отворив фан клуб реал и забележив голем песимизам кај навивачите таму. Чудо едно.

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
19:41 - Juventus official training. All confirmed. Outside Bonucci inside Ogbonna.
Juventus (4-3-3): Buffon; Caceres, Barzagli, Chiellini, Ogbonna, Vidal, Pirlo, Pogba, Marchisio; Tevez, Llorente.

Asamoa zasto ne igra ? zuti kartoni ili povreden e nesto ?

Asamoa zasto ne igra ? zuti kartoni ili povreden e nesto ?

Затоа што сменавме 4-3-3, а Огбона има играно доста како лев бек излегваме мн дефанзивно назад нз нашите 'бекови' како ќе изиграат во напад ама во одбрана мора да се добри бар така мислам и се надевам...

e moze da e zasto ko klasika lev bek, vo formacija so dvajca centralni, nikogas ne igral, drugo e so trojca, poofanziven e i igra ponapred, vaka logicno e sto ne bi igral, i ako dobie sansa, da zaigra konecno i vo sredina kade sto mu bese i prirodnata pozicija do doaganjeto vo Juventus.

p.s. I mislam Kielini deka ke igra ko lev bek, ne Ogbona, ke vidime sea kako ke se postaveni.

e moze da e zasto ko klasika lev bek, vo formacija so dvajca centralni, nikogas ne igral, drugo e so trojca, poofanziven e i igra ponapred, vaka logicno e sto ne bi igral, i ako dobie sansa, da zaigra konecno i vo sredina kade sto mu bese i prirodnata pozicija do doaganjeto vo Juventus.

p.s. I mislam Kielini deka ke igra ko lev bek, ne Ogbona, ke vidime sea kako ke se postaveni.

излезе на тв сега и на туттојуве Огбона е лев бек таму има доста играно и е добар, киелини е CB

Овој Буфон морон е или што е работава? Не му кажал некој што е тоа шутирање на топката на противничката половина?:mad:

Задоволен од играта, иако губиме. Оваа формација е измислена за нас, вака да ја тераме и во Италија.

Касерес играчиште :cuc:

Супер немаме среќа ама супер играме па и онај пеналот шо кур Киелини го тргна нека го остај во најлошо сценарио ќе беше прекршок на голманот

Овој Буфон морон е или што е работава? Не му кажал некој што е тоа шутирање на топката на противничката половина?:mad:

какво шутирање во противничка половина бе? то е најдебилната работа шо можи да ја напрај еден голман (преку 50% загубена топка).

Инаку Огбона под итно на клупа. Премногу е тромав за странично.

Се на се освен првите 10 минути ок е играта. Само нека продолжат вака и паѓа реал.

какво шутирање во противничка половина бе? то е најдебилната работа шо можи да ја напрај еден голман (преку 50% загубена топка).

Инаку Огбона под итно на клупа. Премногу е тромав за странично.

Се на се освен првите 10 минути ок е играта. Само нека продолжат вака и паѓа реал.

PDC спасителот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom