Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Kaseres be srce najvise muda imas vo cel tim.... Inace ponaivni golovi amin... Super igrame kako i sto ocekuvav ama pak od 2 shansi 2 gola da primime e uzas... Se nadevam na podobruvanje i da izlezeme so povolen rezultat na kraj... Forza ragazzi...

Супер немаме среќа ама супер играме па и онај пеналот шо кур Киелини го тргна нека го остај во најлошо сценарио ќе беше прекршок на голманот

ех, ама и онакви работи ретко се судат.ебате европски судии остај малку жар во играта.

какво шутирање во противничка половина бе? то е најдебилната работа шо можи да ја напрај еден голман (преку 50% загубена топка).

Инаку Огбона под итно на клупа. Премногу е тромав за странично.

Се на се освен првите 10 минути ок е играта. Само нека продолжат вака и паѓа реал.

Па гледа дека двапати не може правилно да изведе и наместо да ја шутне у ПМ, он и третпат му ја подава на Огбона и среќа што судијата му даде непостоечки фаул па се извадивме иначе ете ти чист гол. Истово беше и со Баерн лани, идеше со глава во ѕид и подаваше топки во аут само за да не ја рогне напред.

Формацијава можеби против послаби противници ќе биде одлична, како на пример Копенхаген или Галата. Ама со Реал сме ептен отворени за да играме со оваа формација. Се на се ајде да израмниме во второто бидејќи го можеме тоа.

се створија доста шанси,неколку добри,но непрецизни удари на Тевез,браво за Погба кој одлично се движи,браво за сите останати,е сеа малце престрого досуден пенал,ама и немаше потреба Киело да прави циркузи безпотребно во шеснаесетник на толку висока топка :mad:

најверојатно Анчелоти ја очекуваше инајџиската 3-5-2 на Конте,па оттука играчите на Реал некако изненадени и не се добро поставени за она што го изваде Конте.

можеби замена Џио - Видал треба да се изврши - Видал некако слабо придонесува,се гледа дека не е баш во најдобра форма,а има веќе и жолт картон и е пред исклучување........со Џио не знам дали ќе тргне баш,ама Видал треба да оди надвор поради гореспоменатото.

ретардиран судија господе боже мој оти вакви ретарди судат

Џовинко требаше барем да шутира да не му ја мислам како ќе беше ако шутираше. Имаше позиција за тоа и целосно погреши што отиде да дрибла. Целосно.

Судијава за жалење е. Мечкаровски не му е рамен. Како може вакви ретардирани суштества да судат вакви дуели?
Оф топик. Ѓорче вака да беше оштетен или утакмицата немаше да се доигра или судијата нема да излезе од тунелот после утакмицата :P

Видал :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Касерес :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Погба :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Тевез :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Цел свет виде како изгубивме.. Јас имам чиста совест мојот Јуве одигра со муда.. Тоа е најбитно.
Дефинитивно не постои играч на светов како Видал.
Иначе најразочаран сум од Маркисио.. Досега го бранев но од сега кај мене е во ист кош Падоин.
На судијата да му посакувам од се срце сите деца да му умрат од болна и бавна смрт.
Наши се во Торино..

еее кога викав маркизио да се шитне дур може сега ни манчестер нема да го сакат топка да не знае да се смири

PDC спасителот ?

Лео или Квадво беше муабетот.

Инаку не ми се верва кој аматер беше судијата. Бајрон Морено можи вода да му носи.
Секоја чест за играчите и за залагањето ама против виша сила очигледно тешко.
Едвај чекам да ја видам изјавата на Конте.

Добро е што ја сменивме формацијата, после долго време направивме промена, се надевам Конте ќе почне од следната утакмица во домашното првенство со слични вакви формации. После 2 недели Реал ќе го папа на Јувентус Арена, ама затоа-потоа. Fino alla Fine FJ.

Нема што , збор не смееме да кажеме за момците вечерва, единствен виновник за поразот е Судијата и точка. Горд сум на играта на мојот Јуве вечерва, изиграа машки среде Мадрид и само Судијата им одзеде шанса да се надигруваат до крај за позитивен резултат. Кражба !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom