Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер не се толку важни формациите, играчите, начинот на игра, кој ќе даде гол, кој ќе прими, дали ќе ги надиграме или надиграат или не знам што. Вечер не е важна табелата. Вечер е важен натпреварот затоа што овие натпревари се запишуваат. Се запишуваат и се паметат резултатите. После неколку години ќе се зборува за тоа кој победи, а кој не победи Нема да биде запаметено дали сме играле убаво, дали сме играле со 3-5-2, 4-3-1-2, 4-3-3 или не знам како. Нема да биде запаметено дека пред тоа сме изгубиле со Фиорентина 4-2 од 0-2. Едноставно од играчите треба да се бара да играат за Јуве, онака како што се игра за Јуве. Со полна сила и концентрација на највисоко ниво. Само на тој начин ќе го паметиме вечер натпреварот по добро. Ќе ни треба среќа, ама и таа се заслужува. Затоа настрана натпреварот од неделата, затоа што ова вечер е нешто сосема друго.

Дечки вечер излегваме со 4-3-3

----Касерес---Барзаљи---Киелини---Огбона--
-----------Видал-----Пирло----Погба---
-----------Маркизио----Локи-----Тевез---

се среќа вечерва , ќе навивам за ЈУВЕ најголемиот ривал наш... да ги згазите... форца МИЛАН пред се, па форца ИТАЛИЈА, и форца јуве !

Официјален тим за вечер ?

Инаку вечер сум со вас :D Вамос Јуве и се останато

1383950_761347880559110_409422404_n.png

Знам дека е Форца ама Вамос ми е пофенси :icon_mrgr:
Некако пре офанзивно ама па и морате да бркате поени, од друга страна па ете со 4 играчи во одбрана играте конечно.
Со среќа нека ви е :)

Тоа е таа формација крвта да му ја ебам. Сега и 10-0 да изгубиме, ич криво нема да ми биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom