Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буфон треба да се пензионира...Буфон треба да се седне на клупа!!!
Да имаше таква политика Милан сеа Ел Шарави ќе играше во Каљари а не да им е еден од поглавните играчи...
Гледам колку е главен, му ја грее клупата на Матри![]()
Имавме среќа денеска. Конте мора да се чукне во главата. По трет пат кажувам дека тој е флоп на почетокот на нашата сезона.
Повреден е не заебавај...Гледам колку е главен, му ја грее клупата на Матри![]()
Mondonico
la nuova regola dice che ogni persona in fuorigioco anche se non tocca la palla è fuorigioco cioè tereau
vistina e ovaa?
Зато Милан е Милан а Јуве е Јуве.Наместо Вучинич да игра курот цела сезона и да се молиме дека ќе е расположен за играње, требаше еден од Заза, Габиадини или Боакие да си добие шанса.. Си газат дечките... Да имаше таква политика Милан сеа Ел Шарави ќе играше во Каљари а не да им е еден од поглавните играчи...
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:10 ---
Буфон треба да се пензионира...
Гледам колку е главен, му ја грее клупата на Матри![]()
Tek sea sleduvaat mecevite protiv TORINO , GS , MILAN , FIORENTINA , REAL , pa Konte si znae dobro , so ovie ekipi ne moze so Peluso Isla , mora so najdobar mozen sostav i da kazeme koj sme![]()