Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мота е боље од него бе, ама штета, Мота не играл во Аталанта.

Море играл и тој во Аталанта, ама Конте може не го знае тоа.:D

More kako sto otide vecerva SUPER e ..

Napoli 1:1 protiv Sassuolo , eee :pos: , nie pobedivme A OVIE UTAKMICI I BODOVI na krajot pravat razlika.

Наместо Вучинич да игра курот цела сезона и да се молиме дека ќе е расположен за играње, требаше еден од Заза, Габиадини или Боакие да си добие шанса.. Си газат дечките... Да имаше таква политика Милан сеа Ел Шарави ќе играше во Каљари а не да им е еден од поглавните играчи...
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:10 ---
Буфон треба да се седне на клупа!!!
Буфон треба да се пензионира...

не озбилно ја губам поверење у буфон далеку е од форма ова денес на што личеше 2 гола ради него

Да имаше таква политика Милан сеа Ел Шарави ќе играше во Каљари а не да им е еден од поглавните играчи...

Гледам колку е главен, му ја грее клупата на Матри :pos:

Имавме среќа денеска. Конте мора да се чукне во главата. По трет пат кажувам дека тој е флоп на почетокот на нашата сезона.

Имавме среќа денеска. Конте мора да се чукне во главата. По трет пат кажувам дека тој е флоп на почетокот на нашата сезона.

Tek sea sleduvaat mecevite protiv TORINO , GS , MILAN , FIORENTINA , REAL , pa Konte si znae dobro , so ovie ekipi ne moze so Peluso Isla , mora so najdobar mozen sostav i da kazeme koj sme :D

Mondonico

la nuova regola dice che ogni persona in fuorigioco anche se non tocca la palla è fuorigioco cioè tereau

vistina e ovaa?

не. треба или активно да учествува во акцијата или да му смета на некаков начин на останатите.
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:38 ---
Наместо Вучинич да игра курот цела сезона и да се молиме дека ќе е расположен за играње, требаше еден од Заза, Габиадини или Боакие да си добие шанса.. Си газат дечките... Да имаше таква политика Милан сеа Ел Шарави ќе играше во Каљари а не да им е еден од поглавните играчи...
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:10 ---

Буфон треба да се пензионира...
Зато Милан е Милан а Јуве е Јуве.

Поарно нека се испукаат и нека учат отколку да греат клупа. Патем со нападот немаме толку мака годинава ама одбранава треба да се свести дека почна сезоната.

последново не заслужва ни одговор

Дај бе некој видео нека постави од голот кој им го поништија. Јас мислам дека играчот кој беше во офсајд се залета кон топката со цел да ја шутира. Сепак ич не ми текнува како беше, а и не дадоа многу репетиции.

Мора далеку посигурно да влегуваме на натпревариве. Излегува дека почнуваме да играме откако примаме гол. За Буфон не се осмелувам да кажам нешто лошо, едноставно човекот не е во форма, ама верувам ќе се врати за едно месец два. Конте можеби треба да почне да размислува за менување на тактиката во традиционална 4-4-2, со евентуални комбинации во средниот ред. Во однос на одбраната, дали сте забележале дека одбрамбените играчи играат многу напред на средината на теренот, се форсираат долги топки од одбраната, а не како што сме навикнати топките да одат преку центарот со комбинации маркизио-погба-видал. И на крај, нападот, според мене Кваљарела треба да игра во првиот состав, многу добива динамика нападот со неговата игра.

Гледам колку е главен, му ја грее клупата на Матри :pos:

колку гола има даено досега митра?
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:40 ---
Tek sea sleduvaat mecevite protiv TORINO , GS , MILAN , FIORENTINA , REAL , pa Konte si znae dobro , so ovie ekipi ne moze so Peluso Isla , mora so najdobar mozen sostav i da kazeme koj sme :D

па зато овие трчаја до сега. Лихт и остали ќе стапат сега на сцена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom