Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе кога играме со Евертон? Знам прочитав дека играме во 5 часос сабајле, ама не се сеќавам дали беше тоа после или пак утре?

Датумот кој е ставен е по америчко време. Ќе додадете некој саат +, и ќе добиете наше време.
6, ако е во Њу Јорк и билската околина.
9, ако е во Калифорнија и нејзината блиска околина.
Бидејќи се игра у СФ - Кал, + 9 саат е разликата.

8:00 pm PDT San Francisco, CA
AT&T Park

20:00h + 9 саати, кај нас ќе дојде 1 август, 05:00h.

- Италијанските медиуми објавија дека Јувентус и Зенит се блиску до договор околу трансферот на црногорскиот репрезентативец Мирко Вучиниќ. Рускиот вице шамион е во преговори и со босанскиот репрезентативец од Рома, Миралем Пјаниќ.
Ајде нека ни се тргне мрзата!

чек сеа Ивица е на Јувентусмк, овај др портал е или и и од нив дел е ивица :) ?
Да бе ја се избрзав мислев за Јувентус.мк прашуваш... Извини друже моја грешка :)

Mрзата и Кваљарела сакам да си идат, или во најдобар случај Кваљарела и Џовинко (бидејќи Мрзата > Џовинко )

Besiktas nudi 10 milijuna eura za Matrija.
За мене најдобро Матри и Вучко да си одат. Кваљарела е најдобар од сите напаѓачи што ги имавме досега а сега за Џокер е роден!

Како да не, Мирко ќе бега. Кој сака кладба дека сезонава Мирко ќе има повеќе гола и асистенции од Тевез?

Мрза влечуга и што уште не , јас сепак не би го пуштил никкаде да оди...:D

За мене најдобро Матри и Вучко да си одат. Кваљарела е најдобар од сите напаѓачи што ги имавме досега а сега за Џокер е роден!

Проблем е тоа што тој не сака да биде џокер, туку првотимец :)

Среќен Роденден Легендо :cuc:

tumblr_mn8xm7busq1rts0tao1_400.png

Кваљарела да си оди и таман остануваме со Вучинич, Џовинко, Љоренте, Тевез и Матри. Солидно.

дефинитивно Бонучи ние најголемата будала во тимот заедно со пепе кој тандем се овие двајца ххх​

united and juve, two of the most hated and adored teams in england and italy, because of their success!
"our history makes us strong, your hate makes us stronger"
forza juve from a united fan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom