Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Рутински изиграно 1\8 финале , идеме даље , сега следува вистинскиот предизвик.
--- надополнето: 7 март 2013 во 17:32 ---
Рутински изиграно 1\8 финале , идеме даље , сега следува вистинскиот предизвик.

Шо викате за Шрек? Малку не се мириса со ферги, а Марота мислам дека е вистинскиот чоек за вакви трансфери.
rooney-shrek_display_image.jpg

Шо викате за Шрек? Малку не се мириса со ферги, а Марота мислам дека е вистинскиот чоек за вакви трансфери.

Топ играч, би се вклопил одлично но зема голема плата а Псж би му понудиле сега уште поголема.

Прво ке бараат многу пари за трансфер, ама еве да кажеме да дојде тоа до некоја рационална сума од 40-50 мил, ке бара голема плата ми се чини помалце од 15 милиони евра сигурно не зема во моментов.

Антонио Џанокаро ќе биде главен судија на Јувентус-Катанија.
Овој судија ни нема судено повеќе од 2 години, последен пат верувам дека се сеќаваат сите на тој натпревар - 1-2 поразот од Удинезе да домашен терен во Јануари 2011, кога Маркизио го постигна оној спектакуларен гол, а потоа ни jа обрнаа :(. После тој натпревар толку се изнервирав, што реков дека нема да ги гледам повеќе натпреварите, а гледаш после 3 дена на натпреварот против Палермо јас пред телевизорот како и секогаш :).

Јас мислам дека летово ќе му дадат доживотен договор на Џовинко и ќе го позајмат Џилардињо со право на откуп на 3 годинишни рати :D
--- надополнето: 7 март 2013 во 20:43 ---
Антонио Џанокаро ќе биде главен судија на Јувентус-Катанија.
Овој судија ни нема судено повеќе од 2 години, последен пат верувам дека се сеќаваат сите на тој натпревар - 1-2 поразот од Удинезе да домашен терен во Јануари 2011, кога Маркизио го постигна оној спектакуларен гол, а потоа ни jа обрнаа :(. После тој натпревар толку се изнервирав, што реков дека нема да ги гледам повеќе натпреварите, а гледаш после 3 дена на натпреварот против Палермо јас пред телевизорот како и секогаш :).
Таа утакмица немавме ниеден напаѓач освен Либертаци,па мораше Мартинез да игра напад.И 1-3 изгубивме :D

Јас мислам дека летово ќе му дадат доживотен договор на Џовинко и ќе го позајмат Џилардињо со право на откуп на 3 годинишни рати :D
--- надополнето: 7 март 2013 во 20:43 ---

Таа утакмица немавме ниеден напаѓач освен Либертаци,па мораше Мартинез да игра напад.И 1-3 изгубивме :D
1-2 беше бе :)

У право си,изгледа ја немав догледано до крај па сум помислил уште еден ни шибнале :D У толкав очај бев што се молев Амаури и Тони побрзо да оздрават хахах

У право си,изгледа ја немав догледано до крај па сум помислил уште еден ни шибнале :D У толкав очај бев што се молев Амаури и Тони побрзо да оздрават хахах
Ќути. Пред тој натпревар некаде игравме со Катанија во купот и Тони се повреди, а јас го пцуев Дел Нери што "првиот" состав го пушта да игра:pos::tapp:... Која брука еј!:D

Гледајте го видеово, потезите почнуваат на 0:50 :cuc:

Самово видео на почетокот те демантира за брзината на Барзаљи .. Погледни на 1:04 кога ја стига топката пред Ел Шарави, кога згреши Буфон....

пу пу скраја да е најпрецениот играч на планетата земја

Со вас играме во 1/4 финале :D (и сега пола фан клуб со прашалници ме гледа :D )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom