Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не можев да го фатам почетокот и се уклучив накај 30та минута. Мене ми се чини или Селтик повторно игра а Јуве дава голови?

РЕСПЕКТ, О ГОЛЕМ ЧОВЕКУ!!! :cuc:
Buffon-season-2012-2013-gianluigi-buffon-32492972-1024-683.jpg

(Треба да се седне на клупа :icon_lol: )
--- надополнето: 6 март 2013 во 22:05 ---
Не, туку тоа значи да се седне малце Буфон на клупа, бидејќи од 3 шута 2 гола прима, а и не сега на оваа со Сампа утакмица и на други утакмици сум приметил колку тапа голови прима, да му се даде шанса на Сторари и да биде прв голман оној кој е во подобра форма ...

:гик:

Два - Њол!
Кваљарела!

Не можев да го фатам почетокот и се уклучив накај 30та минута. Мене ми се чини или Селтик повторно игра а Јуве дава голови?
Баш првите 2-30 минути имавме малку поизразита иницијатива за разлика од остатокот од натпреварот, трчаше комплетно целиот тим, мотивирано и без пардон ... Погба најактивен во тој период, го имаше насекаде, Кваљарела исто така ми остави одличен впечаток, пожртвувано влегуваше во дуели, изгледа повредата е далеко минато за него ...

Scirea

Мора малце да го искараш за да почне да брани.. Инче СПОР Е БАРЗАЉИ СПОР !!!! (y) Виде ли што акција направи типацот за првиот гол

Еден чекор е направен, остануваат уште три:).
Шала на страна Јуве во 1/8 финалето немаше сериозен противник и допрва следува тешкото (зурли штом диво ќе писнат, штом тапан ќе грмне со подземен екот):pos:. Немам некоја посебна желба за 1/4 финалето ама по можност сакам да се избегне Милан (ако помине) и да се сретнеме во некоја подоцнежна фаза.

То се бара, секоја чест. Сега малце да се фокусираме на Серија А.

Ждребката инаку на 15 Март.

Буфон и Барѕаљи ( Сладоледџија знаеш што ќе кажам за вториот :icon_lol: ) ти се ѕверови, абе едноставно кај едниот нема шанси топката да му заврши во мрежата ( РЕФЛЕКСОТ :cuc:) , кај другиот ни човек ни топка не проаѓа :cuc: . Погба се почесто треба да се игра, другите сите си беа одлични. Сега очекувам следниот натпревар со Катанија нападот пак да вади црева на терен

Тоа се тие двајца...:cool:
6-28-12-Italy-soccer-team_full_600.jpg

нападо наш насушен. Тој шо дава најпоќе голој најмалце игра

182484_573844175973846_412676523_n.jpg

Гледајте го видеово, потезите почнуваат на 0:50 :cuc:

Jucerasnju utakmicu Juventus - Celtic gledalo je 39.011 gledatelja i vidjeli su dva pogotka u mrezi gostiju, takodjer ekipu Juventusa zaradio je 2.195.387 €.

или

Jucerasnja pobjeda i prolaz dalje doneo nam je:

4 miliona od UEFA-e za prolaz dalje + 1 milion za pobjedu + 2 miliona od ulaznica = 7 miliona eura za 90 minuta.

P.s. 7 милиони евра, одлична сума.

10 goals and 10 assists so far for Vidal this season. Last Juve player to do that was Alessandro Del Piero in 2008/09.:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom