Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Селтик ке пуштале ДВД до уефа со сите фалој од Јуве да докажат дека требало ад има 2-3 пенали имале и консултации со судии од Англија кој потврдиле и велат дека ние не сме биле спремни за овој меч туку дека стално вака сме играле со бранење и во Серија А.

Абе да сум УЕФА коке го изрежат ДВД ке ги казнам за пиратерија :)

Селтик ке пуштале ДВД до уефа со сите фалој од Јуве да докажат дека требало ад има 2-3 пенали имале и консултации со судии од Англија кој потврдиле и велат дека ние не сме биле спремни за овој меч туку дека стално вака сме играле со бранење и во Серија А.

Абе да сум УЕФА коке го изрежат ДВД ке ги казнам за пиратерија :)

Кај што е Платини, никој не е! (y)

Нигерот ви ја пресмета брзината во живо ама не му верувавте....

Јас ниеднаш не му кажав дека не му верувам, ниту пак нешто коментирав за тоа како ја пресметува брзината и слично, јас верувам во тоа што го гледам, а гледам дека Барзаљи не е спор, туку е брз (не колку Тео Волкот али за централен бек е прилично брз и стига назад да покрие благодарение на неговата брзина )

Вечер очекувам смирен натпревар, без многу тензија и калкулации. Подобри сме од Рома и затоа треба да одиграме на високо ниво со цел да ги победиме на мирен начин... Не смееме да си дозволиме исто како што направивме кога го победивме Челзи 3-0, а потоа игравме катастрофа со Милан...

Фаворити сме во секој поглед, сепак треба претпазливо да се одигра , на гостински терен и минатата сезона Рома беше убиена од повреди и суспензии ДДР им играше штопер, па сепак само бод извадивме ( Буфон му одбрани и пенал на Тоти).
Рома е во очајна форма , скоро 2 месеци немаат победа , така да сигурно дека кје бидат мотивирани против еден Јувентус.

(y)
60781_424585537629245_1255712816_n.jpg

Пирло дрифтање со џипов :D
Оригинал као на утакмица, Видал го гледа некој таму се куропеца дрибла све живо и диво и му влага со две и му ја зима топката :D

2.20 Коефициент му дале на Јуве.Ова треба да се искористи!

Што запнаа овие медиумите Видал во Баерн Конте во Челси ко да пазарат од Удинезе:pos:

Абе може ги сакаат, ама кој им ги дава :)
И јас тоа викам баш. 3-4 години го градеа овој тим за да дојде до успеси и сега за некои ебани милиони да го растурат :)

Да не зборам пред рака, што се вика, ама мечов што следи во многу нешта ме потсеќа на покерите од 1-4 во Рим. Рома во никаква форма а Јуве полека фаќа залет за шампионскиот спринт. Ќе биде весело:)

Screenshot_9.png

вечер Рим има да гори......

..........на бегање само чад и пепел.............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom