Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Памтам првата утакмица сезонава каква моќ покажавме во првото полувреме а бе ги утепавме...Се надевам иста игра и на овој натпревар и исто така би сакал Ламела црвен да добие![]()
Бавни сме, летаргични и без идеја како да напаѓаме. Трча само оној играч во кој е топката, другите само стојат и се позиционираат лошо. Никогаш нема слободен играч на отворено место иако околу еден играч на Јуве се збираат по 2-3ца... Уште на почетокот се виде дека ќе биде потребен или прекин или некој маж да се најде да ја реши утакмицата. Примањето гол треба да биде забранета тема (всушност како и на секој натпревар). Се надевам дека Конте малку ќе викне, оти не е во ред работата.
Како сака нека се брани Рома. Ние мора да бидеме подобри. Прават основни грешки тие,а ние реагираме бавно. Како да не сфатија играчите дека малку шанси ќе има на овој натпревар. Конте е спасот на полувремето...Мн добро се бранат ова не е 3-4-2-1 туку напротив 7-2-1 само на контри играат и долги топки. Мене страв ме фаќа малце од ваквата игра иначе колку е поинаква левата страна со Асамоа. Се надевам ке го видиме Анелка со поголема минутажа ми се допадна тоа што го видов против Селтик
Точно но неможеме брзо против толку луѓе на мал простор нема каде, плус брзата игра носи повеќе грешки а овие одвај чекаат контра ако ги забележа ко некој песој само долги одма кон Освалдо и Ламела ( мислам) .... смирено, трпение и ке биде.Како сака нека се брани Рома. Ние мора да бидеме подобри. Прават основни грешки тие,а ние реагираме бавно. Како да не сфатија играчите дека малку шанси ќе има на овој натпревар. Конте е спасот на полувремето...