Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте составот со кој ќе излезиме... обично Зулијани го кажува на фб ама сега го нема

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Matri, Vucinic.

AJDEEEEEEEEEEEEEEE JUVE ... GAZIIIIIIII GIIIIIIIII

Памтам првата утакмица сезонава каква моќ покажавме во првото полувреме а бе ги утепавме...Се надевам иста игра и на овој натпревар и исто така би сакал Ламела црвен да добие :icon_lol:

Памтам првата утакмица сезонава каква моќ покажавме во првото полувреме а бе ги утепавме...Се надевам иста игра и на овој натпревар и исто така би сакал Ламела црвен да добие :icon_lol:

и Лихт да им покаже вака :icon_lol:
_1d458895f2b0175a849b31fab60a7cc3.gif

Бавни сме, летаргични и без идеја како да напаѓаме. Трча само оној играч во кој е топката, другите само стојат и се позиционираат лошо. Никогаш нема слободен играч на отворено место иако околу еден играч на Јуве се збираат по 2-3ца... Уште на почетокот се виде дека ќе биде потребен или прекин или некој маж да се најде да ја реши утакмицата. Примањето гол треба да биде забранета тема (всушност како и на секој натпревар). Се надевам дека Конте малку ќе викне, оти не е во ред работата.

Totti be picka ti mater , da ti go ebam Ilary Biasi ja u picka be moron ...

I nekou vikaat Totti podobar od Alex. haahahahahah

p.s. pobeduvameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Бавни сме, летаргични и без идеја како да напаѓаме. Трча само оној играч во кој е топката, другите само стојат и се позиционираат лошо. Никогаш нема слободен играч на отворено место иако околу еден играч на Јуве се збираат по 2-3ца... Уште на почетокот се виде дека ќе биде потребен или прекин или некој маж да се најде да ја реши утакмицата. Примањето гол треба да биде забранета тема (всушност како и на секој натпревар). Се надевам дека Конте малку ќе викне, оти не е во ред работата.

Мн добро се бранат ова не е 3-4-2-1 туку напротив 7-2-1 само на контри играат и долги топки. Мене страв ме фаќа малце од ваквата игра иначе колку е поинаква левата страна со Асамоа. Се надевам ке го видиме Анелка со поголема минутажа ми се допадна тоа што го видов против Селтик

Мн добро се бранат ова не е 3-4-2-1 туку напротив 7-2-1 само на контри играат и долги топки. Мене страв ме фаќа малце од ваквата игра иначе колку е поинаква левата страна со Асамоа. Се надевам ке го видиме Анелка со поголема минутажа ми се допадна тоа што го видов против Селтик
Како сака нека се брани Рома. Ние мора да бидеме подобри. Прават основни грешки тие,а ние реагираме бавно. Како да не сфатија играчите дека малку шанси ќе има на овој натпревар. Конте е спасот на полувремето...

Како сака нека се брани Рома. Ние мора да бидеме подобри. Прават основни грешки тие,а ние реагираме бавно. Како да не сфатија играчите дека малку шанси ќе има на овој натпревар. Конте е спасот на полувремето...
Точно но неможеме брзо против толку луѓе на мал простор нема каде, плус брзата игра носи повеќе грешки а овие одвај чекаат контра ако ги забележа ко некој песој само долги одма кон Освалдо и Ламела ( мислам) .... смирено, трпение и ке биде.

Значи бонучи трча цел терен дрибла 3ца му ја дава на вучинич и дебилов секундарно ја губи... чао вучиничу

Џуџинко у курац да фати!:mad:А и Мрзинич можи со него.

Сами се победивме не дека овие гомнава беа нешто...Само покажаа што значи да си уличарска екипа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom