- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
А шо толку посебно 39 и Анелка? Толку години имаЗошто Анелка вие бр. 18 а не 39 да не знаете?![]()

Мајтап настрана Мароне си е 39 а Анелка зошто би???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо толку посебно 39 и Анелка? Толку години имаЗошто Анелка вие бр. 18 а не 39 да не знаете?![]()
Така е кај нас,не дозволуваат фраерлук.Не дај боже па некој дупачишта на жени на соиграчи ко Тери,Лампард и компанија,одма летаат од клубНе сум го знаел ова.
Фала за информацијата![]()
Зошто Анелка вие бр. 18 а не 39 да не знаете?![]()
Па и тоа не знам зошто, знам дека го во неколку клубови го има носено тој број а зошто не знам.А шо толку посебно 39 и Анелка? Толку години има?
Мајтап настрана Мароне си е 39 а Анелка зошто би???
Затоа што Мароне е 39Зошто Анелка вие бр. 18 а не 39 да не знаете?![]()
И без дилеми голем КОЊНемојте случајно да ви текне да го продавате матри,може не е шпиц од врвна класа,али дека е добар играч,тука немам дилеми.
Зошто бе коњ?па добро си изигра,до сега гледам коа ќе му се даде шанса ја користи максимално,ајде на плачитеИ без дилеми голем КОЊ...Како и да е не испотија малку овие Киево ама сепак добро го привршивме натпреварот и успеавме да победиме. Штета што не влезе Анелка баш сакав да го видам во игра ама очигледно не е спремен како што треба па деби најверојатно ќе има во Торино
![]()
![]()
Абе и мене да ми мести некој ќе давам голови ама не е тоа тоа кога сам незнаеш да си создадеш шанса, а тој ни пас незнае асален да даде камо ли шанса да си направи. Добар е за на клупа да зафаќа место самоЗошто бе коњ?па добро си изигра,до сега гледам коа ќе му се даде шанса ја користи максимално,ајде на плачите,за од клупа арен е.