Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум го знаел ова.
Фала за информацијата :)
Така е кај нас,не дозволуваат фраерлук.Не дај боже па некој дупачишта на жени на соиграчи ко Тери,Лампард и компанија,одма летаат од клуб :D

А шо толку посебно 39 и Анелка? Толку години има :) ?
Мајтап настрана Мароне си е 39 а Анелка зошто би???
Па и тоа не знам зошто, знам дека го во неколку клубови го има носено тој број а зошто не знам.

Некој од фан -клуб на Челзи ако го чита ова а да знае нека пише :D

Матри Man Of The Match досега постигна гол,асистираше скоро :) , креира шанси .... ова е МАТРИ .... изгледа анелка ни напрај арно ги мотивира нашите напаѓачи :P

Немојте случајно да ви текне да го продавате матри,може не е шпиц од врвна класа,али дека е добар играч,тука немам дилеми.

Немојте случајно да ви текне да го продавате матри,може не е шпиц од врвна класа,али дека е добар играч,тука немам дилеми.
И без дилеми голем КОЊ :tapp:...Како и да е не испотија малку овие Киево ама сепак добро го привршивме натпреварот и успеавме да победиме. Штета што не влезе Анелка баш сакав да го видам во игра ама очигледно не е спремен како што треба па деби најверојатно ќе има во Торино :D :vozbud:

И без дилеми голем КОЊ :tapp:...Како и да е не испотија малку овие Киево ама сепак добро го привршивме натпреварот и успеавме да победиме. Штета што не влезе Анелка баш сакав да го видам во игра ама очигледно не е спремен како што треба па деби најверојатно ќе има во Торино :D :vozbud:
Зошто бе коњ?па добро си изигра,до сега гледам коа ќе му се даде шанса ја користи максимално,ајде на плачите:D,за од клупа арен е.

Се на се добар меч. Ќе беше подобро да завршевме без примен гол ама после тоа Киево не се состави со топката па немаше нервози во финишот, за среќа.

Зошто бе коњ?па добро си изигра,до сега гледам коа ќе му се даде шанса ја користи максимално,ајде на плачите:D,за од клупа арен е.
Абе и мене да ми мести некој ќе давам голови ама не е тоа тоа кога сам незнаеш да си создадеш шанса, а тој ни пас незнае асален да даде камо ли шанса да си направи. Добар е за на клупа да зафаќа место само :pos:

Првото го одигравме најдобро во оваа 2013 колку што може да се сетам. Но, како го почнавме второто не смее да се случи уште еднаш. Им дозволивме на Киево да не набутат во нашиот сопствен шеснаестник како за 8 минути и многу лесно им дозволувавме да стигнат до нашиот гол. Едноставно не можам да бидам многу задоволен кога примаме гол. Тоа ме нервира најмногу. Иначе Лихштајнер играч на натпреварот. Без дилема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom