Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Eh da imashe vakva atmosfera i protiv Shakthar sigurno kje gi pobedvme ..

149146_440690252656320_178137909_n.jpg

Да,да грешна математика напрајв со Конте ... лееееееееее

Ах Ди Матео душичка :D

Сите пишуваат за Ди Матео, а никој да примети дека и она го напушти клубот. Треба мислам да се донесе кај нас.:D
532171_497877216910328_2102917415_n.jpg
Нели сме поставиле рекорд по продажба на карти?!Можда со ова "засилување" ќе рипне заработувачката за уште 10-15%

Колкав е квалитетот на Италијанските судии моментално се гледа на натпреварот Сити-Реал.

Коа атмосферата се смири колку-толку, да ви се пофалам малце.:)
Го посетив викендов местово од сликава.

И си се подновив малце:P.

Attachments

• DSC_0063.jpg
    DSC_0063.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 44
Да,да грешна математика напрајв со Конте ... лееееееееее

Ах Ди Матео душичка :D

Која грешна математика ја направи со Конте ? Дека не се враќа ? Значи пак без него против Шахтјор :place:

Која грешна математика ја направи со Конте ? Дека не се враќа ? Значи пак без него против Шахтјор :place:
Aman be drugar,ne znam so se bunis tolku ko grk u aps.Prosto e,Konte se vraka na 8 dekemvri,a so Sahtar igrame na 5,sto znaci deka nema da bide na klupata za mecot so Sahtar

Konte ne se vraka na 8mi tuku na 9ti posto so palermo igrame na 9ti na 8mi so ke prai koga nema utakmica

Шампионите и класата се познаваат во тешките времиња и периоди, ние токму тоа го покажуваме и ке го покажиме во Украина. Само сакам да го видам Капитенот таму на трибини.

П.С. Прочита ли некој дека денес агентот на Трезеге не ја исклучи можноста за враќање во Јувентус во Јануари и дека има 2 сериозни понуди од Италија?!

Шампионите и класата се познаваат во тешките времиња и периоди, ние токму тоа го покажуваме и ке го покажиме во Украина. Само сакам да го видам Капитенот таму на трибини.

П.С. Прочита ли некој дека денес агентот на Трезеге не ја исклучи можноста за враќање во Јувентус во Јануари и дека има 2 сериозни понуди од Италија?!

Веродостојно ли е ова, или е од некој шкарт извор?

Момци да не има некое видео од навивачите против Челзи утакмицата ? Посебно кога скокаа сите не само ултрасите :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom