Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели сме поставиле рекорд по продажба на карти?!Можда со ова "засилување" ќе рипне заработувачката за уште 10-15%Сите пишуваат за Ди Матео, а никој да примети дека и она го напушти клубот. Треба мислам да се донесе кај нас.
![]()
Да,да грешна математика напрајв со Конте ... лееееееееее
Ах Ди Матео душичка![]()
Aman be drugar,ne znam so se bunis tolku ko grk u aps.Prosto e,Konte se vraka na 8 dekemvri,a so Sahtar igrame na 5,sto znaci deka nema da bide na klupata za mecot so SahtarКоја грешна математика ја направи со Конте ? Дека не се враќа ? Значи пак без него против Шахтјор![]()
Која грешна математика ја направи со Конте ? Дека не се враќа ? Значи пак без него против Шахтјор![]()
Konte ne se vraka na 8mi tuku na 9ti posto so palermo igrame na 9ti na 8mi so ke prai koga nema utakmica
Шампионите и класата се познаваат во тешките времиња и периоди, ние токму тоа го покажуваме и ке го покажиме во Украина. Само сакам да го видам Капитенот таму на трибини.
П.С. Прочита ли некој дека денес агентот на Трезеге не ја исклучи можноста за враќање во Јувентус во Јануари и дека има 2 сериозни понуди од Италија?!