Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Какви? Не избрзувај со заклучоци, и мене ми е жал за девојките, на секој му е.. но ако на автопат излегле , ноќно време ,без доволно светлечка сигнализација е тешко да се види, на автопат се вози брзо .. сад га видиш сад га невидиш.... жалосно но немој да судиш предвреме ... инаку некој портали со душа го чекаа ова, наслов " Карера е Убиец " :facepalm:

40-50 Милиони? За Видал ? хехее.. абе 100 на рамно, ни денар помалку.. фантазија на некој навивачи/новинар е ова . Нити ќе понуди Јунајтед, нити Јуве има намера да заработи на можеби највредниот играч во Јуве . Не за бедни 40 милиони сигурно... И каков Фабрегас бре момче , што зборуваш... која функција ја има тој а која Видал... размисли малку....
Марота изјави дека Видал е еден од играчите во Јуве кои не се продаваат за никаква цена, и под никакви услови.

Какви? Не избрзувај со заклучоци, и мене ми е жал за девојките, на секој му е.. но ако на автопат излегле , ноќно време ,без доволно светлечка сигнализација е тешко да се види, на автопат се вози брзо .. сад га видиш сад га невидиш.... жалосно но немој да судиш предвреме ... инаку некој портали со душа го чекаа ова, наслов " Карера е Убиец " :facepalm:

Нова година било, ако бил под дејство на алкохол тогаш (а сигурно бил), може многу да заглави, ама штом поминало толку време не верувам дека ќе оди во затвор.

Ama preku kurov so vakvive obvinuvanja pa da go ebam 2011 nova godina pomina dolgo vreme i tek sega im tekna ae ke go sudime?? sto pretodno ne se vodese istraga i do sega se ke bese racisteno.Si igra kurot nekoj so sudskiov sistem nekolku godini ali ke stigne kaznata eden den :mad:

Лошо, незнам шо се дешават, ама ај ќе издржиме, неможат на секое да ни прават вака, а и Конте ќе се вратит, и после нека го тргнат ако можат.

Третиот можен тренер на Јувентус ке биде обвинет за ХХХ причини и така приказната продолжува...:tapp:
Нека оди се у ПМ :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom