Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
306435_201469576594091_113946692013047_458761_1376036035_n.jpg

Соренсен денес настапи на стадионот во Маџари во Скопје против Македонија (до 21г), натпреварот заврши 1:1

Циганчево со италијански пасош прво се истоварило на Сицилија.

http://novasport.mk/Vest.aspx?id=697&GroupId=1

имат ама салам љуфнато за бало.. ако не го има интервјуто на интернет можеле да го видат на нет со неговите роднини и пријатели и тренери па да постираат :/

Сега во недела ни гостува Палермо.Од 3 саат се игра утакмицата

Палермо мора да се победи, тие се стари должници!

Палермо мора да се победи, тие се стари должници!

Палермо едвај ја чекам само ради тоа.Последниве неколку години редовно по 2-3 голчиња и добар секс ни маваат бар на една од 2те утакмици што ги играме.Преку qрац ми се више, оваа мора да им вратиме за све и да се истуриме.И за Амаури да им вратиме и за головите и за све...

Па не сум видел ...

Очекувано репрезентација со најмалку примени погодоци е земјата во која е измислено „катеначото“. Италија во 10 меча прими само 2 погодока, а единствени што го матирале Џиџи Буфон се Сергеј Зењов од Естонија и Бранислав Ивановиќ од Србија.

линк

Па не сум видел ...

Очекувано репрезентација со најмалку примени погодоци е земјата во која е измислено „катеначото“. Италија во 10 меча прими само 2 погодока, а единствени што го матирале Џиџи Буфон се Сергеј Зењов од Естонија и Бранислав Ивановиќ од Србија.

линк
Да се надоврзам:)И светското 2006-та кога освоија го завршија само со 2 примени гола од кој што еден автогол и еден гол во финалето од пенал :)Нема лабаво кога Буфон и одбраната се во форма.

Палермо едвај ја чекам само ради тоа.Последниве неколку години редовно по 2-3 голчиња и добар секс ни маваат бар на една од 2те утакмици што ги играме.Преку qрац ми се више, оваа мора да им вратиме за све и да се истуриме.И за Амаури да им вратиме и за головите и за све...
Палермо во последните 7 натпревари со Јуве, успеале да победат 6 пати. Имаме само една победа и тоа од гостувањето во февруари 2009 година со 0-2. Време е да почнат да се израмнуваат сметките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom