имат ама салам љуфнато за бало.. ако не го има интервјуто на интернет можеле да го видат на нет со неговите роднини и пријатели и тренери па да постираат :/Циганчево со италијански пасош прво се истоварило на Сицилија.
http://novasport.mk/Vest.aspx?id=697&GroupId=1
20ти Јуве - ПалермоКога игра наредно коло Јуве ?
Значи во недела навечер од 20:45 ?20ти Јуве - Палермо
26ти Лацио - Јуве
Сега во недела ни гостува Палермо.Од 3 саат се игра утакмицата
Значи во недела навечер од 20:45 ?
29ти Наполи - Јуве20ти Јуве - Палермо
26ти Лацио - Јуве
Палермо едвај ја чекам само ради тоа.Последниве неколку години редовно по 2-3 голчиња и добар секс ни маваат бар на една од 2те утакмици што ги играме.Преку qрац ми се више, оваа мора да им вратиме за све и да се истуриме.И за Амаури да им вратиме и за головите и за све...Палермо мора да се победи, тие се стари должници!
Па не сум видел ...
Да се надоврзамИ светското 2006-та кога освоија го завршија само со 2 примени гола од кој што еден автогол и еден гол во финалето од пенал Нема лабаво кога Буфон и одбраната се во форма.Па не сум видел ...
Очекувано репрезентација со најмалку примени погодоци е земјата во која е измислено „катеначото“. Италија во 10 меча прими само 2 погодока, а единствени што го матирале Џиџи Буфон се Сергеј Зењов од Естонија и Бранислав Ивановиќ од Србија.
линк
Палермо во последните 7 натпревари со Јуве, успеале да победат 6 пати. Имаме само една победа и тоа од гостувањето во февруари 2009 година со 0-2. Време е да почнат да се израмнуваат сметките.Палермо едвај ја чекам само ради тоа.Последниве неколку години редовно по 2-3 голчиња и добар секс ни маваат бар на една од 2те утакмици што ги играме.Преку qрац ми се више, оваа мора да им вратиме за све и да се истуриме.И за Амаури да им вратиме и за головите и за све...